Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 ikonikus filmes gazember

A valóság sokkal furcsább, mint a képzelet. Filmes karakterek, akiket valódi bűnözőkről mintáztak. Néha több személyből gyúrták össze. (Karakter neve - Film címe - Bűnöző neve)

bűnöző film karakter valódi

Hannibal Lecter - Bárányok hallgatnak - Alredo Balli Trevino

Tovább


Plus-size disney hercegnők

Vajon hogy alakult volna  a rajzfilmek és Disney népszerűsége, ha valóságosabb alakokat rajzolnak. Plus-size karakterek már egyenesen istenkáromlás.

Crystal Walter, a Neoqlassical Art néven futó grafikus  némi vitát váltott ki Disney-filmek átrajzolt karaktereivel. A művész nyíltan beszélt a projektjéről és a különféle reakcióikról. Az emberek többsége pozitívan reagált, mások azzal vádolták, hogy „dicsőíti az elhízást” és népszerűsíti az egészségtelen életmódot. Pedig ő csak egy grafikus, aki fricskát mutatott a világnak.

disney hercegnő karakter plus-size

 

disney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-size

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Kiket mentenél meg?

Megszavaztatták az olvasókat, melyik filmes karakter halálát bánják a legjobban, melyiket mentenék meg, ha tehetnék. A húsz legtöbb szavazatot kapott kitalált személy.

John Coffey - Halálsoron

Tovább


A leginspirálóbb női karakterek

A Ranker megszavaztatta olvasóit, kiket tartanak a legmenőbb női karaktereknek, a leginspirálóbb kitalált személyeknek. Az istennők már kezdenek visszaszorulni, és előretörtek a kemény csajok.
(sorszám - karakter neve - film vagy sorozat címe)

karakterű karakter női kitalált személy menő inspiráló

Tovább


Történelmi figurák mai köntösben

Hogyan néznének ki a régi korok nagy alakjai, ha szemben ülnének veled a metrón.​

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Ha Pixar hős lehetnél

Két programozó és mesterséges intelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler elkészítettek egy "toonification" applikációt, amely alapvetően aranyos rajzfilmfigurává változtatja arcképet. A mély tanulásnak köszönhetően az algoritmus "finomhangolja" az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilm modellel, az identitások változatlanok maradnak, de a jellemzők rajzfilmesek.

pixar karakter animáció rajz fotó

Leonardo Dicaprio

Tovább


Együtt élni a Disney karakterekkel

Samuel MB művész, színész és általános iskolai tanár a fantáziát és a valóságot keveri azzal, hogy népszerű Disney-karaktereket helyez el fotóin. A képeken olyan kedvenc szereplőivel lóg, mint Simba, Ariel, Hercules és még sokan mások. Disney karakter

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább


Színészek és híres karaktereik

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt azzal a karakterrel, akikről híresek.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog