Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a rajzfilm karakterek életre kelnek

Miquel Vasquez 3D animátor életre keltette kedvenc rajzfilmsorozataink karaktereit. Így néznének ki, ha élnének.

Tovább


Tökéletes átalakulás

A hasonlóság csak az alap. Tökéletes maszk és kiváló alakítás. Színészek akik szinte eggyé váltak a szerepükkel. (színész neve és a játszott híresség - a film címe)

színész híresség szerep karakter A világ érdekes életrajzi

Jamie Foxx mint Ray Charles - Ray

Tovább


Disney vs. valóság

Cinikus és kijózanító, ha a legendás mesekaraktereket a mese szerinti helyre, de a valós világba helyezzük el. A világ érdekes Disney mese karakter valóság

Tovább


Csúnya maszk mögött

Fess színészek, akik vállalták az elcsúfítást. (karakter neve - színész neve - film vagy sorozat címe - bemutatás éve)

A világ érdekes színész szerep karakter csúnya

Betty Suarez - America Ferrera
Csúnya Betty, 2006 - 2010

Tovább


15 rémisztő karakter

A Trónok harca regényfolyam nem szűkölködik furcsa fajokban és karakterekben. A maszkmestereknek és a színészeknek is komoly kihívást jelentettek ezeknek a megformálása. A sorozat 15 ijesztő karaktere, és az őket megszemélyesítő színészek.A világ érdekes Trónok harca karakter

The Night King - Richard Brake

Tovább


Rendezők és karaktereik

10 ikonikus rendező híres karakterének bőrébe bújtatva.A világ érdekes rendező karakter szobrász

George Lucas

Tovább


11 cuki karakter a rémálmaidból

A svéd illusztrátor és tetováló művész, Dennis Carlsson jól ismeri az emberek rémálmait. Fogta tizenegy kedvenc, cuki rajzfilm karakterünket, és valami igazán ijesztőt hozott létre. Gyenge idegzetűeknek, és rémálmokkal küzdőknek nem ajánlott.
A világ érdekes rajzfilm karakter ijesztő

Tovább


Kedvenc rajzolt karaktereid és alkotóik

Tudod, ki rajzolta kedvenc rajzfilmhősödet?

Tovább


Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog