Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Luxusvilla a sziklafal peremén

Lélegzetelállító kilátás nyílik az Andamán-tengerre ebből a lenyűgöző, hat hálószobás villából. Egy drámai gránit sziklafal tetején épült. A Thaiföldi Phuketban, az exkluzív "Millionaire a Mile"-on, vagyis a milliomosok mérföldjén, található, ahol ahogy a neve is mutatja, nem a szegények laknak. A Villa Amanzi bérelhető, 12 vendéget fogadhat, és napi árak 2.000 - 4.500 dollár között mozognak.

Tovább


24 karátos aranyozott szivar

Rongyrázás kategóriánk mai győztese a Black Tie, vagyis a fekete nyakkendő nevű szivar. Kifejezetten olyan vásárlók számára készítették, akik nem tudnak már mit kezdeni a pénzükkel, de mutogatni akarják. Amikor már a vécé is aranyozva van, akkor mit lehet még bearanyozni? Igen, a szivart.

Tovább


Elképesztő vízalatti vadászat

Elképesztő egy madár: zuhanórepülésben, mint egy késpenge csapódik a vízbe, hogy a mélyben kapja el áldozatát.

Tovább


Műemlékek LEGO-ból

Tovább


Az igazság úgysem derül ki

Olvasom a hírt, hogy a BKV buszsofőrt, aki rendszeresen viccekkel, dalokkal és hangfelvételekkel szórakoztatta az utasokat, elbocsátotta a cég. Természetesen rögtön beindult a kommentelés, hogy hú, a gonosz, rosszindulatú, és ostoba cég már megint mit művelt. Vagyis megint a BKV-val szembeni - egyébként teljesen jogos - indulatok szabadultak el. Az teljesen mellékessé vált, hogy mi az elbocsátás oka/indoka.

Egyszer már elbocsátották azon a jogcímen, hogy engedély nélkül, a BKV belső szabályait megsértve nyilatkozott az ATV-nek. Akkor a BKK vezetője a buszvezetőt védelmébe vette, kifejezte, hogy számít a munkájára és arra kérte a BKV-t, hogy hívja fel a járművezetőt a szabályok betartására.

Tovább


Hatmillió gyufaszál

Hatmillió gyufaszál. Ennyiből épült fel a rilai kolostor makettje. A híres bolgár ortodox kolostor replikáját a neves bolgár művész, Plamen Ignatov készítette. Ehhez apró kövekre, fadarabokra, és hatmillió gyufaszálra volt szüksége. Az építés 16 évig tartott. A csodálatos munka a szófiai régészeti múzeumban tekinthető meg.

Tovább


Fekete lyuk pusztít a házban

Jó néhány animáció létezik arra, milyen látvány lenne, amint egy mikro fekete lyuk elnyeli a Földet. Először csak egy szobát, egy házat, egy várost, végül a világot.

Néhány houstoni művészt annyira megihletett ez a látvány, hogy egy 1920-as években épült házat ennek szellemében "újítottak" fel, mintha a ház oldalát elnyelné egy fekete lyuk. A deszkákból készült épület fa épület mintha elemeire esne szét, mielőtt elnyelné a fekete lyuk.

Tovább


Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Szép lassan tényleg eljutunk abba a helyzetbe, hogy semminek nem lehet hinni, amit a neten keresztül kapunk. Jönnek a jobbnál jobb videók, álmélkodunk vagy szörnyülködünk, de aztán hamarosan kiderül hogy az egész csak átverés. Külön fájdalmasak a sporttal kapcsolatos átverések, amikor csodáljuk valakinek az elképesztő (és sajnos nem létező) ügyességét.

Aztán meg kell tudnunk, hogy egy víruskampány áldozatai vagyunk, ahol a reklámszakemberek csak azért készítették el a videót, hogy boldog boldogtalan továbbküldje, és minél többen nézzék meg a filmmel együtt a többé kevésbé bújtatott reklámot. Ezeknek a filmeknek az egyik jellegzetessége, hogy általában úgy tűnik, mintha véletlenül rögzítették volna az esetet amatőr kamerával.

A négy leghíresebb videó ebben a kategóriában:

Tovább


Öt perc könnyes röhögés

Két kutya az étteremben: nem tudom eldönteni, hogy ez a világ két legmaflább kutyája, vagy csak kitűnő nevelést kaptak. De maga az ötlet egyszerűen zseniális, aminél csak a kivitelezés a jobb.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

Sztárok a kutyák megmentéséért

Napi szubjektív: Hogyan éld túl a cápatámadást

A 10 legjobb "Óóóó, a francba..." pillanat

Tovább


A Jindo-sziget csodája

Mózes csak egyszer tudta kettéválasztani a tengert. Koreában ez évente kétszer megtörténik.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog