Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Guruló otthon

Michael vásárolt egy öreg mentőautót, és néhány hónapi barkácsolással guruló otthonná alakította át.A világ érdekes guruló otthon öreg mentőautó átépítés

Tovább


Ritka, mint a... pöttyös zebra

Nem sokan láttak eddig még ilyen csikót, a szokatlan zebrát a kenyai Maasai Mara Nemzeti Rezervátumban találták. Olyan ritka ez, hogy ez az első ilyen példány ebben a rezervátumban. A kutatók zerint valószínűleg zebra melanizmusban szenved, ami ellentétes az albinizmussal. Szomorú hír, hogy a hasonló zebrák nem éltek tovább hat hónapnál.

Tovább


Stephen King beoson a moziba

Stephen King az utóbbi évtizedek egyik legnépszerűbb írója. De neki is van egy kis hobbija. Akárcsak Stan Lee vagy Alfred Hitchcock, ő is szeret felbukkanni a történeteiből készült filmekben. Csupán egy néma, vagy egy egy-két mondatos szerep kedvéért.

A világ érdekes Stephen King szerep film

Motorlovagok (1981) - Szendvicses fickó

Tovább


Város jutányos áron eladó

Csupán 3,5 millió dollárt kérnek az oregoni Tiller városkáért. Az üzlet Amerikában teljesen legális, több híresség vett már magának.

Tovább


Az egyiknek sikerül, a másiknak nem

Lányok jobb és rosszabb pillanatban.

Tovább


Mi tapadt a kutya bundájába?

Ausztráliában sétáltatta a hölgy a kutyáit, amikor észrevette, hogy valami beleragadt az egyik eb bundájába, Kiderült, hogy nem valami szemét, hanem egy gyűrűs farkú oposszumnak kölyök kapaszkodik kétségbeesetten. a világ érdekes kutya oposszum erszényes gyűrűsfarkú

Tovább


Unalmas vagy kopott a régi tetkó?

Takard le egy újabb remekművel.tetoválás tetkó tatoo a világ érdekes

Tovább


Nukleáris tesztek a világon

1945. július 16-án az Új-Mexikói sivatagban felrobbant az első atombomba, és ezzel örökre megváltoztatta a történelmünket. A világ egy pillanat alatt belépett a nukleáris korszakba. Az első teszt óta eltelt 74 év alatt a világon több mint kétezer nukleáris robbanás történt, amelyeket nyolc ország hajtott végre. Nem könnyű megérteni a robbanások globális léptékét és hatásait. A jobb érthetőség érdekében Peter Atwood elkészítette egy sorozat térképet, amelyekben minden egyes robbanás látható egy, a 3D-s tájat megvilágító fénypontként, Mindegyik szín egy-egy különböző országot képvisel.

Isten állatkertje nukleáris teszt robbantás atom kísérlet

A világ

Tovább


Szerinted mit szúrtak el az iskoládban?

A srácok gyűjtöttek össze néhány kirívó példát. 20 iskolai kép, amikor alig hiszel a szemednek. Isten állatkertje iskola dizájn rossz elrontott

Tovább


A természet láthatatlan oldala

A zseniális természetfotós, Dick van Duijn képei.A világ érdekes természet fotó

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog