Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csúnyán elrontott fotómaszkok

Mivel az életünk részévé vált a maszk, egyre többen próbálják meg egyedivé tenni. Már korábban is kísérleteztek azzal, hogy valódi arcnak tűnő maszkot készítsenek. Most egy vállalkozás azt ígérte, hogy az elküldött fotó alapján elkészíti a saját arcot a maszkra. Többen megpróbálkoztak vele, de a nyomtatás nem túl sikeres, és ezt megosztották a világgal is. A végeredmény egy húsz százalékkal nagyobb arc, mint kellene. Egyszerre vicces és rémisztő.arc maszk fotó nyomtatás rossz vicces

Tovább


Hamis ideálok

Több tucat alkalommal hallottuk: ne higgy el mindent, amit az interneten látsz. Mindig szem előtt kellene tartanunk, hogy ne hasonlítsuk magunkat az influeszerekhez és hírességekhez, akik nemcsak "tökéletesnek tűnnek", hanem látszólag állandó izgalmas és kalandos életet élnek.

A 'Beauty False' Instagram-fiók azért jött létre, hogy megmutassa az igazságot arról, hogy a csillagok hogyan néznek ki a sminkrétegek és túlzott képszerkesztés nélkül. Ez a valóság a csillogó felszín alatt. Az igazság gyakran megdöbbentő.

influenszer celeb híresség hamis valódi

Tovább


Fotó önmagunkkal  2.

Ha lenne időutazás, és találkozhatnánk önmagunkkal, gyorsan kiderülne, hogy az idő könyörtelen (kivéve talán Keanu Reeveshez). Ard Gelinck holland grafikus tervező photoshop tudása lehetővé teszik az időutazást - néhány kedvenc hírességünk a szemünk előtt találkozik a fiatalabb önmagával. Ez nem egy hiba mátrixban, Gelinck egyetlen fotómontázsban egyesíti a szórakoztató világ híres embereinek legújabb és régebbi képeit. Néhány újabb fotó készült.

fotó önmaga páros időutazás

Haley Joel Osment

Tovább


Furcsa járgányok

Oké, egyedi kocsit szeretnél, de ennyire?autó kocsi furcsa dizájn különös

Tovább


Szivárvány sérók

Vajon a fodrásztől való távozás után mennyi ideig őrzi meg a formáját? Egy Szentpéterváron dolgozó orosz hajszobrász, Sznezana Vinnicsenko alkotásai.

Tovább


LEGO állatok az állatkertben

A világjárvány által kiváltott globális leállást követően a parkok és állatkertek újra kinyitnak és fogadják látogatóikat. Mivel azonban az emberek továbbra is nagyon óvatosak a nyilvános helyeken történő gyűlésekkel kapcsolatban, ezeknek a helyeknek kreatívan ötletekkel kell az embereket csalogatni. Az Egyesült Államokban San Antonio Állatkertje úgy döntött, hogy egyes állatok másolatait telepíti Lego téglákból. A projekthez több mint 3 millió építőelemet használtak fel. San Antonio állatkert LEGO áálatok

Tovább


Belgium legcsúnyább épületei

Létezik egy Ugly Belgian Houses nevű közösségi oldal, amelynek tulajdonosa A név ígérete szerint Belgium legcsúnyább házait mutatja be. Az oldalt Hannes Coudenys üzemelteti.ház épület csúnya rond RONDA bELGIUM

Tovább


Fotó önmagunkkal

Ha lenne időutazás, és találkozhatnánk önmagunkkal, gyorsan kiderülne, hogy az idő könyörtelen (kivéve talán Keanu Reeveshez). Ard Gelinck holland grafikus tervező photoshop tudása lehetővé teszik az időutazást - néhány kedvenc hírességünk a szemünk előtt találkozik a fiatalabb önmagával. Ez nem egy hiba mátrixban, Gelinck egyetlen fotómontázsban egyesíti a szórakoztató világ híres embereinek legújabb és régebbi képeit.

önmaga időutazás

Keanu Reeves

Tovább


Fiúból lány, lányból fiú

Nemrégiben megjelent egy mobil applikáció, amely a fotón szereplő személynek képes megváltoztatni a nemét, legalábbis a külső megjelenésében. A mesterséges intelligencia alapú szoftver képes ezeket a külső jegyeket a másik nemnek megfelelően átváltoztatni. Egy jókedvű felhasználó nem volt rest és jó néhány hírességen kipróbálta az alkalmazást.applikáció nem váltás

Tovább


Színészek, akik színészt játszottak

Egy másik színészt eljátszani nehéz, hiszen az egész világ ismeri a mozdulataikat. A hasonlóság előny, és egy jó maszk csodát tehet.

(Színész, szerep, film címe, év)

színész szerep

Michelle Williams mint Marilyn Monroe, Egy hét Marilynnel, 2011

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog