Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bambuszépítmények szépsége

Évszázados építőanyag, varázslatos modern felhasználás.
A világ érdekes Kína bambusz biennálé építészet

 

A bambusz megünneplésére megrendezték az első Nemzetközi Bambusz Építészeti Biennálét. A Kis kínai faluban, Baoxiban Ge Qiantao Kurátor, és az építész George Kunihiro meghívott 12 építészt, hogy a gyakorlatban bemutassák, erre a hagyományos alapanyagra építhet a kortárs dizájn és építészet.

A világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészetA világ érdekes Kína bambusz biennálé építészet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Kína bambusz biennálé építészet

Tovább


Nehéz a villanyszerelők élete

Még nézni is rossz, hol kell dolgozniuk.A világ érdekes villanyszerelő munkahely veszélyes

Tovább


Láb nélkül a spártai versenyen

Pokolból a pokolba.A világ érdekes James Simpson amputált katona verseny spártai

Tovább


Gengszterkorszak

Eredeti fotók a sok vérrel, alkohollal, és nem csekély romantikával átitatott korszakból, a szeszcsempészetről, bankrablásról, és gyilkosságokról elhíresült húszas és harmincas évekről. Természetesen a gengszterfilmek ugyanolyan hamis képet festettek a gengsztervilágról, mint a westernfilmek a vadnyugatról.

A világ érdekes Amerika USA gengszter korszak

Tovább


Protézisből ékszer

A síző nagyot bukott, és súlyos sérülést szenvedett. Eltört négy bordája és a bal kulcscsontja, amit egy tízcentis titánlemezzel és négy titáncsavarral fogtak össze. Miután a csontok összeforrtak, eltávolították a fémlemezt. De a beteg úgy döntött, nem akar megválni tőle, amit benn hordott, azt kinn is viselni akarja, és átalakította egy szép titángyűrűvé.A világ érdekes si baleset törés kulcscsont protézis titán gyűrű

Tovább


Az elfelejtett kocsma

Az angliai Loughboroughban 22 évvel korábban nyílt meg a Carillon Court pláza. Később elfelejtették, hogy korábban a helyén állt egy népszerű pub, amelyik a The Green Man névre hallhatott. Karbantartás közben véletlenül fedezték fel, hogy a kocsma földalatti része megvan a pláza alatt. Máig rejtély, hogy annak idején ki döntött úgy, és miért, hogy nem töltik fel a pincét. A pincehelység gyakorlatilag teljesen ép, csak a 22 év bezártság nem tett jót neki. Hozzáfogtak a kitakarításához és rendberakásához.

A világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtett

Tovább


Luxusbunker gazdagoknak

Az elmúlt pár év világpolitikája gazdasági fellendülést hozott egy előre nem várt területen is. A forgalmazók szerint ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a személyes atombunkerek és világvége óvóhelyek után. Különösen megnőtt az igény a luxuskivitelű menedék után, mint amilyen például ez: moziterem, könyvtár, uszoda, mászófal.A világ érdekes bunker luxus óvóhely Donald Trump

Tovább


A tél vidámabb oldala

Nálunk pánik és összeomlás van három centi hótól, Máshol nem esnek kétségbe, ha leesik fél méter vagy akár sokkal vastagabb hó. Nem zavarja őket a hideg, a rossz idő. Van aki csak egyszerűen nem vesz róla tudomást, más inkább meglátja a helyzetben rejlő poént.A világ érdekes hó jég

Tovább


Brutál rendőrautók a világ minden tájáról

Biztos, hogy nem megy jó felé a világ, ha ilyenekre van szükség.A világ érdekes rendőr autó

Tovább


Elhagyott tankok

Sajnos a világ számtalan helyén bukkanhatunk hajdani tankcsaták nyomaira. A gyilkolásra és pusztításra készült vasszörnyetegek roncsai nem egyszer ott maradtak pusztulásuk helyén. A természettől csak időlegesen lehet elhódítani a területet. Az élet visszafoglalja, körbeveszi, és ha sikerül, "élet-patinával" vonja be, és takarja el a maradványokat.A világ érdekes csata háború elveszett megsemmisült tank páncélos

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog