Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor rájössz, hogy túl magas vagy Japánhoz

Köztudomású, hogy a japánok európai szemmel alacsony nép. De ezzel egy magas európai turista igen kellemetlenül szembesül a távol-keleti szigetországban tett utazása során.

Tovább


Akik komolyan gondolják a fák védelmét

Amiért építkezünk, még nem kell kivágni. A világ érdekes fa épület ház kerítés

Tovább


Veteránból természetfotós

Miguel Denver a külföldi brit fegyveres erők veteránja, 18 éve él az Egyesült Államokban Michiganben. Öt évvel ezelőtt kétszer is stroke-ot kapott, és hogy helyreállítsa az egészségét, természetfotózással kezdett foglakozni. Sem ideje, sem pénze nem volt arra, hogy tanfolyamot végezzen, de a felvételek tanúsága szerint a férfi ösztönös tehetség.A világ érdekes természetfotós veterán állat

Tovább


Legjobb kutyafotók 2019

Ilyen verseny is van. Immár 14 éve a Westminster Kennel Klub Kutyakiállításán osztják ki a fotós díjakat is. Idén a nemzetközi versenyre közel 7000 pályázat érkezett több mint 70 különböző országból, köztük Brazíliából, Kanadából, USA-ból, Kínából, Oroszországból, Ausztráliából és Új-Zélandból. Olyan kategóriákban osztanak díjat, mint munkakutya, segítő, legjobb barát, portré. Az idei legjobbak.A világ érdekes kutya fotó verseny

Tovább


Férfiak tervezték nőknek

1955-ös Dodge La Famme. Szigorúan a rózsaszín árnyalataiban, beépített pipere kellékekkel, hozzáillő táskával. Minden puha, kerek és kényelmes. Az autót olyan kiegészítőkkel rendelkezett, mint egy rózsaszín esernyő, egy rózsaszín kézitáska és egy rúzstartó. Az amerikai ipar csúcsterméke a hölgyeknek, amit férfiak terveztek. Óriási bukás is lett.
A következő évre áttervezték. Maradt az autó, de a festés pár helyen rózsaszínből levendula lett. De maradt az esernyő és a táska is. Sőt a táska az ülés hátoldalán kihatható zsebként is funkcionált. De így is a kereskedésekben porosodtak az autók, egész Amerikában csupán 1500 darabot adtak el. A gyár ezek után elvetette a nemi alapon történő autótervezést.

Tovább


Gyermekrajzok szörnyei

Aaron Zenznek nagyon tetszettek azok a rajzok, amelyeket óvodáskorú gyermekei készítettek. Ezért megkérte a világ grafikusait, hogy a gyerekrajzok alapján készítsenek ők rajzokat. A művészvilág jól reagált a kérésre, számos művész készítette el a maga alkotását. A rajzok kizárólagos alapja a négy gyerek - Isaac, Grace, Lily és Elijah - által készített rajzok. Eddig már több mint 1250 kép készült, és egy gyerekkönyvet is kiadtak belőle. Néhány rajz a rengetegből: az eredeti és a művészi.A világ érdekes gyerekrajz művész utánzat

Tovább


Nem kell mindenhez Photoshop

Egy fotós nagyon egyszerű és mégis látványos eredményű trükkjei.A világ érdekes photoshop trükk manuális fotó

Tovább


Tinisztárok egykor és ma 2.

Kikért rajongtunk évekkel ezelőtt? A kétezres évek csillagai felett is eljárt az idő.

A világ érdekes sztár celeb sorozat film színész

Tovább


Gót fesztivál

Életstílus és jelmezek. Az egyszerűtől az extravagánsig.A világ érdekes fesztivál gót goth

Tovább


Iglu a hátsókertben

Mint egy üvegház az embereknek. Rossz időben véd az esőtől és a széltől, melegben kinyitják és árnyékot ad. kütyülógia iglu igloo

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog