Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Diákok vérciki pillanatban

"Még mindig részeg vagyok"

Tovább


Alkohol az irodában

Tovább


Trollkodnak a kollégák

Tovább


Ez csak Afrikában történhet meg

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


Faragott gumiabroncsok

Kreatív újrahasznosítás, vagy a XXI. század népművészete a gumiabroncsokba faragott régi motívumok.

A tehetséges, sokoldalú művész és dekoratőr Wim Delvoye Belgiumban él. Létrehozott egy varázslatos gyűjteményt lenyűgöző dekoratív gumiabroncsokból. A gyűjtemény címe "Pneumatikus". Ez a kollekció használt gumikból áll,,amelyekbe kézzel faragott bonyolult mintákat és virágmotívumokat. Delvoye saját személyes módon írja le a műalkotásait. Ironikus módon művészetét "glokális"-nak nevezi, utalva művészete "helyi" és "globális" voltára.

Tovább


Ki törölte VIII. Henrik fenséges fenekét?

Az egyik leghíresebb angol uralkodó intim életének egyik meghatározó pillanatát ismerhetjük meg, amely árnyalhatja a képet a királyról és a korszakról.

VIII. Henrik angol király Az angol történelem egyik legkülönlegesebb szereplője volt. Az ő uralkodása alatt vált le az anglikán egyház a katolikus egyházról, záratták be a kolostorokat Angliában, s ő lett az új egyház feje is. Széles körben ismert arról is, hogy hat felesége volt, akik közül kettőt, Boleyn Annát és Howard Katalint lefejeztetett.

De hogy stílszerűek legyünk, kövessük a királyt oda, ahova még ő is gyalog jár. Az uralkodó a testi szükségletének kielégítésére egy nem is oly kicsiny helyiségbe vonult vissza, amelynek közepén állt a khmm... királyi trónus. A leginkább ládára emlékeztető széknek lyukas volt az ülőfelülete, ahol a király a királyi éjjeliedénybe pottyanthatta felséges életének hozadékát.

Tovább


Csodás helyek a Földön

Tovább


Egy jó képért mindent

Egy igazán jó fotóért mindent vállalni kell. 22 remek kép a fotósokról.

A világ érdekes fotós fényképész vállal

Tovább


Robot helyettesíti a gyereket az iskolában

Egy moszkvai általános iskolában különös diák tanul a tizenkét évesek között. Egy robot, aki egy súlyosan beteg kisfiút helyettesít. Itt a szép új robotvilág?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog