Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

25 Celeb hasonmás

Hétmilliárd ember között mindenkinek lehet hasonmása. Többé-kevésbé.A világ érdekes hasonmás celeb híresség

Tovább


Amilyen az apa, olyan a fia

Hasonló a hsonlónak örül.A világ érdekes hasonló apa

Tovább


A legőrültebb dolgok, amik valaha gazdára leltek az E-Bayen

Megdöbbentő, hogy mire és mennyit képesek kiadni az emberek.

Grillezett sajtos szendvics Szűz Mária portjéjával: 28 000$

Tovább


A régi bútor a kertbe költözött

Szeméttelep helyett új életet nyertek az elnyűtt darabok. Ettől a kert is hangulatosabb lesz. Varázslat és ódon hangulat.

Tovább


Csak egy kis dögönyözést!

Minden állat szereti, ha a hasát simogatják.

Tovább


Elhagyott helyek: Hashima-sziget

Valaha a világ legzsúfoltabb helye volt, ma már egy lélek sem él rajta.

Ez talán a világ egyig legfurcsább szigete. Egy apró sziklás kupac a Japán-tenger vizében, mégis valaha itt éltek a legzsúfoltabban az emberek. A sziget története is ilyen különleges.

Hivatalosan ezen a szigeten volt a valaha számolt legnagyobb népsűrűség. Összehasonlításul: Magyarország átlagos népsűrűsége 108 fő/km2, Budapesté 3320fő/km2. A szigeten fénykorában 5300 ember élt, ez a szigetre vetítve átlagosan 88 300fő/km2. De mivel a szigetnek csak egy részét lakták, így a népsűrűség 139 100fő/km2. Elképesztő tömegnyomor.

Tovább


Színészek és szerepeik

Az életrajzi filmekben néha megdöbbentő a hasonlóság a színész és a megformált híresség között.

Tovább


Korán jött karácsonyi meglepetés

Használt autót vett, és komoly meglepetés érte.

Használt autót vásárolt, boldogan vitte haza új szerzeményét. De az ablak zárszerkezete akadozott. Úgy gondolta, ezt ő is ki tudja javítani. Amikor levette a kárpitot, nagyon meglepődött, mitől járt nehezen. 10 perc múlva úgy érezte. kicsit korábban van idén karácsony.

Tovább


Kockahas négy hét alatt

Kockahas négy hét alatt? Reklámban ócska szlogen, de van, amikor a valóság. Minden csak motiváció és körülmények kérdése. Legalább is Vincent Regannek sikerült.

A brit színész nemzetközileg a Trója című filmben lett ismert, ahol Eudorus szerepét kapta. Talán ennek is köszönhette, hogy felajánlották neki a 300 című filmben Artemis kapitány szerepét. De a szerep feltétele a kockahas. itt lép képbe a motiváció és körülmények kérdése. A motiváció egy hatszámjegyű csekk dollárban. A körülmények hogy beköltözött négy hétre egy privát edzővel egy konditerembe.

A kiinduló állapot:

Tovább


Így lopd a McDonalds logót

Egy földkörüli séta, avagy a világon mindenfelé hogy próbálják a maguk hasznára fordítani a éttermek és büfék az amerikai gyorsétteremlánc népszerűségét. A jogászoknak biztos nem csekély fejtörést okozhat, hogy a hasonlóság hol meríti ki a védjegybitorlás tényállását.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog