Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis szemek

Tudtad, hogy a tigriseknek is vannak álszemei? Méghozzá igen jól elrejtve.tigris  szem hamis folt

A fülük hátsó oldalán van egy szemre emlékeztető fehér volt.  Ha lesunyja a fejét, és füleit megfordítja, felvillannak a szemek.

tigris  szem hamis folt

 A szemszerű jegy az állatvilágban alkalmazott védelmi mechanizmus, amikor az állat utánozza egy nagyobb ragadozó állat szemét. Gondoljunk csak például a pillangó szárnyára. Az önvédelem azonban nem az egyetlen oka ennek a jelenségnek.

tigris  szem hamis foltDe a tigrisek csúcsragadozók, mi a helyzet náluk? Ennek magyarázatára két elmélet is létezik. Azelső szerint ezek a szemjelzések a megfélemlítés egyik formájaként szolgálnak.

tigris  szem hamis folt Úgy tűnik, hogy a tigrisek mindent látnak maguk körül, és ezzel összezavarva más állatokat elriasztják az esetleges hátulról támadókat. Emellett az sem elhanyagolható, Hogy a magasan lévő álszemek miatt a valóságosnál nagyobbnak is tűnnek.tigris  szem hamis folt

Egy másik elmélet szerint a jelölések segítenek a tigriseknek egymással kommunikálni.

tigris  szem hamis folt

A velük szemben álló másik tigrisnek mutatva ez az agresszió jele. Fenyegetés esetén a tigrisek hajlamosak elcsavarni a fülüket, így feltűnnek a a fül hátulján lévő fehér foltok.tigris  szem hamis folttigris  szem hamis folt

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Hamis márkák, átverős cuccok

Sose higgy elsőre a szemednek. Két tucat hihetelen hamisítvány.

Tovább


Ne higgy a szemednek!

Nézd meg a képeket még egyszer.A világ érdekes fotó hamis

Tovább


Álomvilág és valóság

Sokan elhiszik azt a hamis képet, amit az instagramm sztárok közvetítenek magukról. Egy olyan életet hitetnek el a követőikkel, amilyet csak a fotózás idején élnek. Vagy még akkor se, mert csupán egy megrendezett idilli pillanat műanyag másolata.

De egy thai modell tudja, hogy minden tökéletesinsta-fotó mögött egy egészen más valóság áll, és nem fél megmutatni. Vienadoll vidám "Instagram vagy valóság" kollázsokat készít.

Tovább


Hamis ideálok

Több tucat alkalommal hallottuk: ne higgy el mindent, amit az interneten látsz. Mindig szem előtt kellene tartanunk, hogy ne hasonlítsuk magunkat az influeszerekhez és hírességekhez, akik nemcsak "tökéletesnek tűnnek", hanem látszólag állandó izgalmas és kalandos életet élnek.

A 'Beauty False' Instagram-fiók azért jött létre, hogy megmutassa az igazságot arról, hogy a csillagok hogyan néznek ki a sminkrétegek és túlzott képszerkesztés nélkül. Ez a valóság a csillogó felszín alatt. Az igazság gyakran megdöbbentő.

influenszer celeb híresség hamis valódi

Tovább


Mr. Műanyag és a hamis hasizom

Négyezer dollárért már ilyet is készítenek a plasztikai sebészek.isten állatkertje plasztikai műtét sebészet hasizom hamis fake

Tovább


Arany helyett rézből

Van vastag sárgaréz-drótod? Egy kis kézügyességgel tiéd ehet a legdurvább fuksz a környéken. Így készül a "valódi" kubai lánc karkötő.A világ érdekes római lánc karkötő hamis arany sárgaréz

Tovább


Hamis intimbetét

Így készül egy kis kínai gyárban a hamis intimbetét. Már csak egy márkás csomagolás kell hozzá, és irány a kínai piac. Érdemes?

Tovább


Hamisított aranytömb

Már az aranyban sem lehet bízni?
Akik biztonságban akarják tudni a pénzüket, leggyakrabban aranyat vásárolnak. Egy uncia arany New Yorkban olyan 1800 dollárért, több mint 400 000 forintért vásárolható. Egy tíz unciás tömb négymillió forintos árával komoly befektetésnek számít, ami elsősorban bizalmon alapul, amit az arany eredete nyújt.

Tovább


Teleportálás egy kínai utcán?

Lehetséges, hogy az egyik éjszaka teleportálást örökített meg egy forgalomfigyelő kamera?

Érdekes videóra bukkantam, amely a számláló tnaúsága szerint alig két héttel ezelőtt készült, pár perccel éjfél után. Állítólag egy teleportálásnak lehetünk tanúi. A film valahol Kínában készült, egy forgalomirányító-kamera éjszakai felvétele. A felvételen egy majdnem baleset látható, egy titokzatos alak az utolsó pillanatban megmenti a teherautó elől a riksát.A film többszörösen is furcsa jelenetet mutat. Egyrészt a hős megmentő emberfeletti gyorsasággal száguld a teherautó elé. A másik, hogy egy fényfelvillanásban eltűnnek, és a kép jobb felső sarkában tűnnek fel újra. Ez teleportálásnak látszik. A filmen a jelentet többször is megnézhetjük, lassítva és nagyítva is.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog