Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vadvilág fotósa

Peter Delaney 15 évig dolgozott a London City pénzügyi szektorában. Egy napon, miközben meglátogatta a Természettudományi Múzeumot, véletlenül rossz kiállítóterembe tévedt be, ahol a BBC éves wildlife fotókiállítása volt. Akkor valami megváltozott benne, otthagyta a pénzügyi szektort, és vadvilág fotósnak állt. Ez a harminc kedvenc képe. vadvilág wildlife fotós

Tovább


A vadon cukiságai

Julian Sad osztrák természetfotós lenyűgöző képei.természetfotós Julian Sad mókus hörcsög róka

Tovább


Nehéz a fotós élete

Egy jó képért mindent.A világ érdekes fénykép fotó fotós

Tovább


Az álmomban látott világok

Vatsal Kataria indiai fotográfus és miniatűr művész. Álmaiban különleges helyeken szokott járni. Úgy döntött, nem hagyja elúszni az álomban szereplő helyeket. Modellező-asztalán kicsiben elkészítette, lefotózta, és a képeket úgy retusálta, ahogy álmaiban látta. Most már megoszthatja az egész világgal az álombéli helyeket. Az álombéli helyek, és ahogy a fotók készültek.

Tovább


Világjáró kutya

Maddie, ez a bájos mosómedvekopó a híres fotós Theron Humphrey kutyája. Theron magával vitte Amerikai körútjára és természetesen sok csodás fotó készült a világjáró kutyáról. Nem véletlen, hogy több mint egymillió követője van.maddie mosomedvekopó fotós utazó kutya

Tovább


Szépséges vízalatti világ

A vízalatti fotósok 2020-as versenyének győztesei.vízalatti fotós verseny 2020

Tovább


Veteránból természetfotós

Miguel Denver a külföldi brit fegyveres erők veteránja, 18 éve él az Egyesült Államokban Michiganben. Öt évvel ezelőtt kétszer is stroke-ot kapott, és hogy helyreállítsa az egészségét, természetfotózással kezdett foglakozni. Sem ideje, sem pénze nem volt arra, hogy tanfolyamot végezzen, de a felvételek tanúsága szerint a férfi ösztönös tehetség.A világ érdekes természetfotós veterán állat

Tovább


Furcsa időutazó

Ki ez a titokzatos hölgy, aki a múlt annyi nagy hírességével készített közös fotót? Ráadásul egy iPhone-nal? A különleges hölgy a magyar Borsi Flóra, aki digitális művészként igazán tökélyre fejlesztette a képmanipulációt. Lenyűgöző fotósorozata az időutazás címet viseli. Egy igazán jó ötlet, művészi és professzionális megvalósítása.A világ érdekes időutazó Brsi flóra fotós digitális művész

Audrey Hepburn

Tovább


Szívmelengető és szívfájdító

Fotósok a vadvilág-bűnözés ellen. Ez egy projekt, amelyet díjnyertes fotósok nemzetközi csoportja a közelmúltban hozott létre. Úgy határoztak, hogy egyesülnek azért a célért, hogy lenyűgöző és döbbenetes erejű képeikkel segítsenek az illegális vadkereskedelem megszüntetésében.

Isten állatkertje vadvilág orvvadász fotós

Tovább


Az év kutyafotósa

Minden évben a Kennel Club - a világ talán legrégebbi elismert kutyás intézménye a világon - meghirdeti a z év kutyafotósa versenyt. A rangos versenyt idén már 12. alkalommal rendezték meg. 74 országból közel 10.000 nevezés érkezett. A versenyt 10 kategóriában hirdetik meg, mint például a 'Kölykök', 'Segítő kutyák', 'Mentő kutyák', vagy éppen "az ember legjobb barátja" kategória. Ebben az évben, a portugál Maria Davison nyerte a fődíjat.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog