Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nehéz a fotós élete

A jó képért meg kell küzdeni.

Tovább


Meseház vagy kísérteties erdő?

Egyszerre mindkettő. Carolyn Lefley fotós egészen különleges hangulatú fotósorozatot készített. Elhagyott házak belsejéről készült képeket összemontírozta az erdő képeivel. Különleges lebegő érzés a valóság és fantázia határán.

Tovább


Kölyökkutyák a víz alatt

Seth Casteel, a New Yorkban és Los Angelesben dolgozó fotográfusnak szeptember 16-án jelenik meg az új fotóalbuma a boldogan búvárkodó kutyakölykökről. A fotós 1500 kutyakölyköt foglalkozott, hogy a képek elkészülhessenek.

Tovább


Pózoló szurikáták

Még hogy az állatok nem szeretik a fotózást! Szemmel láthatóan ezek a jószágok és Will Burrard-Lucas fotós jól megértik egymást.

Tovább


Együtt úszni a nyolcméteres anakondával

Senki sem nevezheti gyávának az 53 éves svájci Franco Banfi-t (neve alapján valószínűleg neki is csörgedezik némi magyar vér az ereiben). A világhírű fotós a vízalatti fotózásra specializálta magát. Amellett, hogy a vizek szerelmese, él-hal a kígyókért. Ezért is szervezett egy tíznapos fotótúrát Brazíliába, a Mato Grosso vidékére, hogy természetes környezetében örökítse meg Dél-Amerika félelmetes óriását, az anakondát.

A fotózás remekül sikerült, több példányt is sikerült kameravégre kapnia. A legcsodálatosabb, azonban egy nyolcméteres óriás volt, amelyet pár centire megközelített, és  együtt is úszott vele.  A felfedező ezt mesélte az esetről:

„Ezelőtt én még soha nem volt olyan közel egy kígyóhoz. De azt hiszem, egy kis mérges kígyó inkább ijesztő, mint egy ilyen nagy. Legalább most már láttuk, és egyértelműen tudjuk, mit csinálnak. Ott tekereg pár centiméterrel a felszín alatt, leselkedik, készül a támadásra, és neked fogalmad sincs, hogy ott van.”

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A mélyhűtő titkai

Napi videó:   Ez a részeg hogy marad állva?

Napi fotó:  Fő a státusszimbólum

 (via americanlivewire)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legnagyobb fájának kivágása

Amerikai adathalászok bukkantak erre a különleges fotósorozatra. A favágók egy elképzelhetetlen méretű óriásfenyőt vágtak ki, mindenféle gépi segítség nélkül. Becslések szerint a fotók valamikor a múlt század elején készülhettek. Érdemes megnézni a fatörzs vastagságát, és a kézifűrészt, amit használtak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ha van egy jó késed és egy almád

Napi videó:   Húsz idióta motoros

Napi fotó:  Halászni tilos

(via improve)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tudod, hogy készülnek a hegymászós fényképek?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Séta egy eredeti kínai húspiacon

Napi videó:   Csúnya baki az időjárás-jelentés alatt

Napi fotó:  Merre is menjek?

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A lávafotós

Hat generáció egyetlen családi fotón

Sokkoló terhes fotók

(via photoshelter)

Tovább


A lávafotós

Miles Morgan fényképész a vulkánok és a láva bolondja.

Egy-egy jó képért nemegyszer az életét is kockáztatja, amikor a lehető legközelebb megy a kitöréshez.

Előszeretettel dolgozik Hawaiin , ahol világ egyik legfiatalabb és legaktívabb vulkánja gyakorlatilag 1960 óta folyamatosan kitörésben van.

Tovább


A hullámok alatt

Clark Little Hawaii talán legismertebb fotósa. Vérbeli szörfösként a hullámok fotózásának szentelte életét, hogy azokkal is megismertesse a szörfösök által átélt élményeket, vagy inkább csak az érzést, akik soha nem próbáltak meglovagolni egyetlen hullámot sem. Egész életében a hullámokat fotózta, és ezekből a képekből választotta ki a legjobbakat, hogy megossza a világgal.

Tovább


Egy jó képért mindent

Egy igazán jó fotóért mindent vállalni kell. 22 remek kép a fotósokról.

A világ érdekes fotós fényképész vállal

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog