Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A filmtörténet cool járgányai

Tovább


Zombifejek a bowling-golyókon

Németországban elindult a 13. utca nevű horror/sci-fi csatorna. A csatorna promótálására víruskampányt készítettek. Két német művész kézzel festett zombi fejekké öt bowling-golyót, amit a kampány során bowling termekben helyeztek el. A reklámfilmjükben felhasználták a játékosok reakcióit.

Tovább


Rajzfilmsztárok élő hasonmásai

Úgy látszik, nincs olyan extrém rajzolt karakter, amelynek ne lenne a való világban hasonmása:

Tovább


A legjobb szexi reklámfimek

Régi reklámközhely, hogy gyerek, kutya, szexi női test bármit elad. De a vonzó testek akkor ütnek igazán, ha egy csipet humor is járul hozzájuk.

Japán sampon reklám:

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább


Legviccesebb kondom reklámfilmek

A reklámszakma legnagyobb kihívása egy kondom reklámfilm elkészítése. A téma kényes, a cenzorok nem tétováznak. Hogyan lehet izlésesen, erotikusan, mégis hatásosan hirdetni. Ehhez a legjobb mankó a humor. Jöjjön a hét legjobb reklámfilm.

Hisztis gyerek:


Tovább


A nap hasonlata: látás

Egy dokumentumfilmben egy amerikai csillagász így érzékeltette a számunkra látható és láthatatlan elektromágneses sugárzás spektrumát:

Vegyünk egy filmet. Egyetlen kockája az a tartomány, amit az ember szeme lát: a vöröstől az ibolyáig. A film a többi számunkra láthatatlan tartomány a Röntgen-sugárzáson át a kozmikus sugárzásig. A film 4.000 kilométer hosszú...

Tovább


Így fiatalodj harminc évet

 

A vizuális trükkök egyik részterületén értek el komoly eredményeket az utóbbi években. Mit csináljunk, ha a szereplő már túlságosan megöregedett a folytatás forgatására? Fiatalítsunk rajta digitálisan! Így tűntek el Harrison Ford ráncai az Indiana Jones negyedik részében, ezért bunyózhatott ismét meztelenül és fiatalosan duzzadó izmokkal Schwarzenegger a Terminator: Megváltás című filmben. Mert csak Arnold megfialatított arcát feszítették Roland Kickinger testépítő fejére.

A legújabb csúcsot egy decemberi premier hozta el. A Tron: Örökség című filmben Jeff Bridges játszhat együtt a legalábbb negyven évvel fiatalabb önmagával. Ráadásul olyan fess legényt, igazi macsó szépfiút faragtak belőle, amilyen soha nem is volt.

A Tron második részének trükkjeiért a Digital Domain nevű cég felelt. Íme egy nyolcperces kis bemutató hogy épül fel egy világ digitálisan, hogyan kerülnek az élő szereplőkre digitális ruhák és alájuk rajzolt motorok, és hogy lesz valaki harminc évvel fiatalabb.

 

Ajánlat:

Miért vándorolnak a kontinensek, avagy Jégkorszak 4.

Az időutazó filmes

 

Ne hagyd ki a többit sem.

Tovább


Az időutazó filmes

Négy évvel ezelőtt az egyik dokumentumfilm-csatorna különleges filmet mutatott be. Egy furcsa fickó klasszikus szafari-kalandra indult kalapban, kekiszínű ruhában, bakanccsal a lábán. Azonban fegyver helyett egy időkaput vitt magával. Ezt az utazását az időben tette meg.

Tovább


Filmturizmus

Ki ne álmodozott volna arról, hogy eljusson azokra a helyekre, amelyeket a filmekben látott. Ez ma már sokkal könnyebb, mint gondolnánk.

Generációm legmeghatározóbb filmes élményei között előkelő helyen áll, a Csillagok háborúja és az Elveszett frigyláda fosztogatói. Ámulva olvastuk, hogy Petra városa, és az ahhoz vezető kanyon nem Spielberg agyszüleménye, a Tatooin bolygó föld alatti otthonai sem Lucas fantáziáját dicsérik. Mind a két hely létezik, és ezek természet (illetve ember-) adta szépsége ihlette meg a filmeseket. Sokan gondolták akkoriban, ezt nekem is látni kell.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog