Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol nem unalmasak a tűzfalak

Hazament a nyaralásból, és nem találta a házát.

A világ érdekes tűzfal festmény graffiti

Tovább


A röntgen csodája

Egy röntgenfotó olyan világot mutat meg neked, amilyet eddig elképzelni se tudtál. A világ rejtett csodái.

Tovább


Vázlat és a végső alkotás

A "Sketch vs. Final" kihívás arra kérte a művészeket, hogy osszák meg, hogyan néz ki műalkotásuk az alkotás egy koria fázisában, és mikor kész. A kettő közötti különbség meglehetősen megdöbbentő. A vázlatok egy része rendetlennek tűnik, és gyakran nem is tudnánk megmondani, hogy mi lesz belőle. Azonban némi kemény munka után végül gyönyörűek és lélegzetelállítóak lesznek.skeccs vázlat rajz festmény

Tovább


Mocskos teherautók festője

Minden autótulajdonos tudja, hogy amint járműve bepiszkolódik, az utcai gúny célpontjává válik. Gondoljunk csak a klasszikus "Mossál le" üzenetre. De Nyikita Golubev orosz művész számára ezek üres vásznak, amelyekre hihetetlen, szürreális műalkotásokat készít. amelyek esőben elhalványulnak, vagy egy új szennyeződés elnyelik őket.

piszok mocsok sár autó teherautó mű festmény grafika

Tovább


Életre kelt festmények

Mintha a Roxfort-kastély élő festményeit látnánk. A Design Crowd nyílt Photoshop versenyén a versenytársak ezt a gondolatot vitték tovább. Az objektumokat (pontosabban az alanyokat) kiemelték a keretből. Ennek a szerkesztési stílusnak nagyon önmagától értetődő neve van "határokon kívül". A festmény korlátai, szó szerint eltűnnek.festmény 3D kiemelés

Tovább


Híres festmények Disney stílusban

A spanyol grafikus és illusztrátor, Carlos Gromo festmények egész sorozatát alakította úgy, mintha egy Disney animációs film képkockája lenne. Felismered mikor melyik fimből merítette az ihletet?

Tovább


Rembrandt egy csavarkulccsal

Hogyan lehet életre kelteni a reneszánsz festményeket néhány autószerelővel?

Tovább


Donald Trump és a festmények

Mintha a Harry Potter varázslóiskolájában járnánk, ahol a hálótermek folyosóin élnek a festmények. A portlandi Pecularium művészeti galéria néhány humoros fotóban újraértelmezte az amerikai elnök mögötti festményeket.Elnök trum festmény Harry Potter

Tovább


Karantén-művészet

Megállíthatatlan a művészetrajongók karantén hobbija, a festmények újraalkotása, az élő reprodukció. Ez a harminc kép egy holland FB -csoport legjobb alkotásai.

festmény karantén élő

Tovább


Festménymásolás minden mennyiségben

A világ művészetkedvelői megőrültek a karanténben, és egy festményt utánozva élő reprodukciókat hoznak létre. Az ötletnek annyi rajongója van, hogy Spanyolországban külön Facebook-csoportjuk van. A 30 legjobb műalkotást válogatták ki. festmény repodukció élőkép

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog