Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hallottál már a fürdőgépekről?

Az illem furcsa vadhajtása, a kor fürdőkultúrájának érdekes kellékei voltak.

A világ érdekes fürdőgép kocsi bódé faház tenger fürdés viktoriánus

Tovább


Legextrémebb forró fürdő

Akik megépítették, mind megfürödtek. Különleges csapat, még különlegesebb hely.medence fürdés hegymászó bungee jumping

Tovább


Karácsonyi fürdés a tengerben

Angliában idén ötvenedszer rendezték meg a hagyományos karácsonyi közös megmártozást a tengerben. A szigetország partjain egyre több helyen gyűlnek össze december 25-én, hogy jelmezekbe öltözve, és adakozva köszöntsék az ünnepet. Bár az idő nem olyan zord, mint mifelénk, az óceánt is melegíti a Golf-áramlat, de így is csak nem sokk nulla fok feletti a víz hőmérséklete. Igazi év végi bátorságpróba.

Tovább


Medence mozi

London egyik legkirályabb szórakozása a Hot Tube Cinema, amit nem lehet igazán jól lefordítani. A filmnézésre vágyó társaság egy saját kis felfújt medencét kap, tele kellemesen meleg vízzel. Mindez egy londoni magasház tetején. Melegvíz, némi ital, és egy jó film. Mi kell még?
A végén egy kis videót is találsz.

Tovább


Újévi fürdés a jeges vízben

Világszerte évente emberek tízezrei azzal ünnepli az új évet, hogy megfürdenek valamelyik közeli tengerben, folyóban, vagy tóban. Ez a trópusokon nem is nagy kunszt, de ez a szokás főleg az északi féltekén terjedt el, ahol komoly kihívás a fagypont közeli vízbe merülni. Talán ez a legkeményebb kihívás az új év első napján. A képeken talán nem is látszik, hogy mennyire hideg a víz, ha nem látnánk a mikulás-sapkákat, és helyenként némi jeget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  36 lövetű házigazda

Napi videó:   Idétlen, de lenyűgöző bűvész

Napi fotó:  Túlzásba vitt karácsonyi dekoráció

(via avivas)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Medve jacuzzi

Milyen meglepetés érheti egy forró nyári napon a vadon mellett lakókat? Például egy feketemedve vehet fürdőt a teraszon hagyott dézsában.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog