Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Manipulált emlékek

Emlékeinkkel nagyon felemás a viszonyunk. Egy részüket szeretnénk elfelejteni, míg másik részüket mindörökre élesen bevésni. Felejtünk, és újra eszünkbe jutnak dolgok. Ez csak véletlenszerű, de akár kívülről is lehet manipulálni.memória emlék manipulálás

Tovább


Egyedi síremlékek

Vannak,akik  nem érik be egy fejfával vagy sírkővel. De nem mindenhol találkozott az igény a jóízléssel.A világ érdekes temető sír síremlék sírkő

 

A világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkő

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több min nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes temető sír síremlék sírkő

Tovább


Egyiptom, ahogy ritkán láthatod

Egyiptom régészeti hagyatékáról, a csodálatos műemlékekről rengeteg kép készült. De ritkán van lehetőség arra, hogy levegőből csodáljuk meg ezeket a helyszíneket. Átláthatjuk a hatalmas komplexumokat, miközben szembesülünk azzal is, hogyan illeszkednek be a tájba. Régi és újabb képek.Egyiptom műemlék légifelvétel

Tovább


Örök emlékül

A házi kedvenc a halála után is a gazdival lehet.üveg szőr tincs emlék örök

Tovább


Egy elesett katona emlékére

A művész egészen különlegesen módon készített el egy emlékportrét. Az elesett katona fotóját nagyítóval égette bele a nyers fába. A világ érdekes katona emlék fotó éget nagyító nap

Tovább


Az el nem készült Lincoln emlékművek

A tervek biztos tápot adnak majd az összeesküvés elméletek kedvelőinek, akik hisznek Washington szabadkőműves tervezésében. Jó néhány motívum itt is felbukkan.

Awesome Lincoln Memorial Designs That Weren't Used (7 pics)

Tovább


Rémisztő emlékmű

Ennél horrorisztikusabb betontömböt nemigen láthatsz.

Tovább


Tank emlékmű üres hüvelyekből

Ez a kínai 99-es típusú tank szobor (emlékmű, makett) kizárólag lőszerhüvelyekből épült. Mérete megegyezik a valódi tankéval, megépítéséhez 48 356 darab, hadgyakorlatokon kilőtt lőszer hüvelyét használták fel.

Tovább


Elképesztő emlékmű

Nem mindegy honnan nézed. A meglepetés az utolsó képen.

Éppen ötven éve, 1962-ben tartóztatták le Nelson Mandelát, békeaktivistát, az apertheid-ellenes politika aktivista. 27 évet töltött börtönben, majd a rendszer összeomlása után miniszterelnök lett. Az évforduló alkalmából Johannesburgban emlékművet emeltek azon a helyen, ahol letartóztatták. Az ötven évre 50 acéloszlop emlékeztet. A dél-afrikai művész, Marco Cianfanelli alkotása teljesen amorfnak tűnik, amíg meg nem nézzük egy bizonyos helyről. Az utolsó kép mindent elárul.

Tovább


Furcsa vagy őrült szobrok

Némelyik szobor esetén kíváncsi lennék az alkotó lelkivilágára. Arról nem is beszélve, hogy ezeket vajon kik rendelték meg, és kik engedélyezték?

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog