Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért szeretik az IKEÁ-t Kínában

Sok kínai soha nem vesz semmit az IKEÁ-ban. De néhány közülük az üzletekbe jön minden reggel, és ott marad, amíg az üzlet este bezár. Ők egy forró nyári napon csak élvezik a légkondicionálást és a kényelmes bútorokat. Nem csak üldögélnek a fotelokban, hanem be is fekszenek az ágyakba. A biztonsági személyzet nem zavarja el őket, mert a cég úgy tekint ezekre az emberekre, , mint a jövőbeni beruházásokra. Talán egy nap visszajön újra, és vásárolni valamit.

Tovább


Mire képes a természet, ha az ember rásegít

Tovább


Repülő emberek New York felett

Néhány őrült repülőmodellező távírányítású, ember formájú repülő eszközöket készített. New York egyik közparkjából indították a masinákat. Az illúzió tökéletes: három Suparman száguld New York felett. A videót két nap alatt több mint hárommillióan nézték meg.

Tovább


Tolvaj állatok

Azok az állatok, amelyek az emberek közelében élnek, hamar rájöttek, hogy a strapás gyűjtögetés helyett inkább az emberektől lopnak maguknak ennivalót. Maci Laci utódai a természetben és a nagyvárosban.

Tovább


2011 „Leg”-emberei

Íme 2011 „Leg-" emberei: A legszerencsésebb, a legbátrabb, a legostobább, a legvakmerőbb, A legügyesebb, a legjobb mozgású, a legjobb humorú, a legmázlistább, és a többi leg…

(Via YouTube)

Csatlakozz a több mint ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Bolíviai sósivatag hajnalban

Ezt láttad már?

2011 legnagyobb esései

Ahol a tél megmutatja igazi szépségét

13 hihetetlen formájú sziget

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Amikor az ember segítségért kiált

Az emberek mindig is úgy gondolnak magukra, mint a fajra, amely uralkodik a földön. Leigáztuk az egész bolygót, mi vagyunk a természet urai. De amikor kapcsolatba kerülünk a természettel, gyakran nem úgy alakul, ahogy hittük.

Tovább


Nagy emberek balfogásai

Sajnos a legnagyobb elmékkel is előfordul, hogy önnön nagyságuk tudatában túl gyorsan nyilvánítanak véleményt egy témában, amelyről nem tudnak eleget. Egy csokor komoly szakértők csúnya melléfogásaiból:

"Ha a szemeid távol állnak egymástól, ez azt jelenti, hogy vegetáriánus kell, hogy legyél, mert kérődző őseink gyomorszerkezetét örökölted."

(Dr. Linard Williams, London, 1932)

"Ohm törvénye? Egy fizikus, aki ilyen balgaságban hisz, nem érdemli meg, hogy tanítson."

(Német oktatási miniszter, 1827)

Tovább


A test belső csodája

Hogyan látnánk magunkat és egymást, ha röntgenlátásunk is lenne? Mennyivel lenne gazdagabb a kép, ha az orvosi ultrahangként belelátnánk a testbe? Hogyan működnek szerveink és csontjaink a bensőnkben? Különleges anatómiai fotók az életből ellesett pillanatokban: a talajtornától, a jógán át, a szeretkezésig.

Tovább


Korszerű-e a Biblia?

Minden idők egyik legjobb története. Bár a tanulsága egyértelmű, még sem tudni, hogy valóban megtörtént-e. Mégis akkora sikert aratott, hogy még az Elnök Emberei című sorozatba is bekerült.

Tovább


Mesterséges méh

Jöjjön gondolatkísérletünk második része! Ha sikeresek az eddigi eljárások, akkor van egy peténk, amelyből világra kell hoznunk az életet. Ez elméletileg szintén egyszerű, a mesterséges megtermékenyítéshez hasonlóan be kell ültetni az anyaméhbe. Ha minden rendben van, a szükséges idő letelte után megszületik szemünk fényének klónja. A tudomány nagyjából itt tart most. Így készült Dolly, az első klónegerek, klóncicák stb.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog