Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ijesztő elhagyott házak

A horrorfilmek hatására félünk az elhagyott házaktól, pedig a lepusztulás önmagában is szép lehet.

Tovább


A legfurcsább pláza

Egy húsz éve üresen álló pláza egyetlen lakói a halak.

Egy véletlenből született Bangkok egyik rejtett érdekessége.

Tovább


Sínautóval elhagyott síneken

Mexikóban és Ecuadorban 1995 ben megszüntették az állami vasútvonalakon az utasszállítást. Közel 8000 kilométer vasútvonalon szűnt meg a forgalom. Az elhagyott sínek egy szebb múlt rozsdás emlékművei.

Tovább


Rejtélyes rajzolat a sivatagban

Műholdról is jól látható, titoktatos ábra található az egyiptomi sivatag mélyén. nem messze attól a helytől, ahol Mózes megkapta törvénytáblákat.

Egyiptom, Sínai-félsziget déli csücske. A népszerű nyaralóhelyet, Sharm el Seikhet észak felé elhagyva a sivatagi hegyek között látható az az ábra.

Jól látható a Google térképén is.

Tovább


Már az Isten is elhagyta Detroitot

Az amerikai autógyártás központja a hatvanas években hanyatlásnak indult, de a 2008-as ingatlanpiaci válság pecsételte meg a sorsát. Az autógyárak bezárása és a jelzáloghitelek bebukása miatt százezrek hagyták el a várost. Nem csak a házak állnak üresen, de a templomokat is elhagyták hívek és az egyház egyaránt. Detroit elhagyott templomai.

Tovább


Szellemhajó az Ohio-n

Tengerjáró egy patakmederben? Egy titokzatos roncs rejtélyekkel teli története.

Egy kajakos csapat kirándulást tett az Ohio folyón, Lawrenceburg közelében, ahol Kentucky, Indiana, és Ohio állam találkozik. A csapat beevezett egy aprócska mellékágon, amely alig nagyobb, mint egy patak. Ezen a környéken sok ilyen kisebb ág található.

Nem sokkal a torkolat felett sötét tömeg terpeszkedett a fák alatt.

Tovább


Az elhagyott faház lakói

Kai Fagerström, egy finn fotós meglátogatta családjuk régi faházát Suomusjärviban. A környéken több régi, mára már elhagyatott faházra bukkant. Észrevette, hogy a házakat ellepő por nem fed be egyenletesen mindent, helyenként szétszóródott, mintha egy csapás lenne. Kamerájával lesben állt és megörökítette az elhagyott ház titokzatos új lakóit.

Tovább


Elhagyott western világ

Elhagyott díszletváros a spagetti western fénykorából. Ezen a helyen több mint kétszáz filmet forgattak a hatvanas és hetvenes években. A korszak legnagyobb sztárjai fordultak meg itt. Itt csapott össze, a jó, a rossz és a csúf, de megfordult itt Henry Fonda és Elizabeth Taylor is. De a western kiment a divatból, a Fort Bravo Texas Hollywood Film Studio végleg bezárta kapuit. Ma már csak turisták sétálnak az utcákon.

Tovább


Elhagyott helyek szépsége

Tovább


A legcsodálatosabb elhagyott szálló

A legszebb helyen épült gyönyörű épület, mégis elhagyta mindenki.Kísértetek vagy emberrablók űzték el az embereket?

Kolumbia egyik legszebb és leglátogatottabb látványossága a Tequendama-vízesés.

Mindössze félórányi autózásra található a fővárostól nyugatra.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog