Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A régi ház kincse

A padlás deszkái mögött csomagok tucatjait találták.elhagyott ház rejtekhely kincs Cseszlovákia német

Tovább


Pennsylvania elhagyott szépségei

Janine Peddleton városi felfedezőnek tartja magát, szereti felkutatni az emberek által elfelejtett helyeket. Pennsylvániai utazása során bukkant ezekre az elhagyott emlékekre. A múlt romlásban is szépséges helyszínei.elhagyott hely pennsylvania

Tovább


Felfedezés az elhagyott gyárban

Egy "Yellow Jackets" nevű Instagram felhasználó felfedezett egy elhagyott gyárat Portugáliában. Amikor belépek a régi gyár területére nem várt kincsre bukkantak. Több tucat elhagyott klasszikus autóra. Néhány fotó a legjobbak közül.

Tovább


Elhagyott helyek szépsége

Simon Yeung hat hónapot utazgatott Európában és Észak-Amerikában, hogy megörökítse a legszebb elhagyott helyeket. A legsikeresebb képei között két budapesti helyszín is van.

Tovább


Valahol Oroszországban

A nagy Szovjet birodalom után rengeteg elhagyott épület maradt. Ezekben ma is van valami fenségesség. A pusztulás elhagyott szépsége.oroszország Szovjetúnió elhagyott épület a világ érdekes

Tovább


Elhagyott klasszikus autócsodák

A fene se érti, hogyan juthattak erre a sorsra. Hogy lehet ilyen csodákat elfelejteni, vagy ilyen szépségeket elhagyni? 25 elfelejtett különlegesség.A világ érdekes autó elveszett elhagyott

 

A világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyottA világ érdekes autó elveszett elhagyott

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes autó elveszett elhagyott

Tovább


Tíz éve elhagyott város

10 évvel ezelőtt 2011. március 11-én erős földrengés és szökőár sújtotta a japán Fukusima prefektúrát. Az atomerőműben Csernobil óta a legnagyobb nukleáris baleset történt, több tucat kilométeres körzetből evakuálták a lakosságot. A terület azóta is elhagyott, lezárt, és tilos a belépés. Egy fotósnak, Janine Pedletonnak sikerült engedélyt szerezni, hogy fényképeket készíthessen a városban.

fukusima elhagyott város

1. Az iskola csak néhány száz méterre áll a tengerparttól. A sportcsarnok padlója az egy évtized alatt összeomlott.

Tovább


Elhagyott kastélyok szépsége

Dimitri Bourriau francia fotós grafikus dizájnernek tanult, de mindig is vonzotta a történelem és a romok. Nyugat-Európát bejárva elhagyott kastélyokra vadászott. Kiválasztotta tizenhármat, amely még elhagyottan, fényüket vesztve is fenségesek.kastély elhagyott rom

Tovább


Eldobott állatok

A francia grafikusművész zseniális fotósorozattal hívja fel a figyelmet, a megunt és kitett kedvenceinkre. Becslések szerint egyedül Franciaországban 100 000 háziállatot hagynak ott vagy veszítenek el "gazdáik" szándékosan. Csupán nyáron!

Tovább


Ahol ismét a természet az úr

Romain Thiery francia fotós az elhagyott helyek fotósa. Csaknem 10 éve utazgat Európában, hogy elfelejtett leromló épületeket keressen fel, és megörökítse, ahogy a természet újra megjelenik ott, ahonnan az ember elmegy. A természet és az építészet melankólikus emlékművei.A világ érdekes rom elhagyott épület növény természet

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog