Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hazug fotók

Vajon miért osztanak meg emberek magukról olyan képet, amelyről ordít, hogy csalás. Elképzelhetetlen bőrszínek lehetetlen formájú testek, műanyag babaarcok. Tökéletességre vágyás, online megfelelési kényszer, vagy súlyos énképzavar? photoshop csalás tökéletességre vágyás megfelelési kényszer súlyos énképzavar

Tovább


A kamuzás alapjai

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megirigyelve az Országos Mentőszolgálat Valami Amerika életmentős videójának sikerét, négy humoros kisfilmet forgattak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan dolgoznak a csalók. Két szereplője, a szélhámos és kissé ütődött tanoncának szerepében Gáspár Tibor, Jéger Zsombor. Érdemes megnézni, és mindenkinek megmutatni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


A feleség bosszúja

Az utcai óriásplakát szövege:

Szia Steven!

Most már figyelsz végre rám? 

Tudok a csajról, te mocskos, sunyi, erkölcstelen, hűtlen, kisfarkú  gennycsomó. Mindenről felvételem van. 

(Nemsokára) exfeleséged, Emily

U.i: a plakát bérleti díját a közös bankszámlánkról fizettem. 

Csatlakozz a több mint hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai fotóAz igazi energia ital

Napi videó:  Verdon, Provance, Franciaország

Vizelde-játékok férfiaknak

Hogyan éld túl a cápatámadást

A természet leggonoszabb tréfája

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via freddiethehugmaster)

Tovább


Az iPhone buktatta le a csalfa asszonyt

Két hónappal ezelőtt még sci-fi volt, ma már valóság.

Nem szeretem azt mondani, hogy ugye megmondtam. Aki ismer az tudja, hogy ha nem is megszállottan, de igen intenzíven foglalkozom az informatikai világ visszaéléseivel, az átlagemberre leselkedő kis- és nagytestvérekkel. De most a fantáziámat utolérte a valóság.

Több mint húsz éve írok novellákat. Néhány hónapja felkértek, hogy egy biztonságtechnikai konferencia alkalmából írjak. Beindult az agyam és papírra vetettem néhány krimi novellát, ami a közeljövőben játszódik. Ezek egyikében egy feleség okostelefonja révén buktatja le a hűtlen férjét. Úgy véltem, kb. 3-5 év múlva válhat ez a szituáció valósággá.

Tovább


A Machu Picchu titokzatos óriása

Tegnap hívták fel a figyelmemet a titokzatos perui óriásra. A Machu Picchu lélegzetállító romjai felett nyugvó óriás képe meglepett.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog