Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek nem élnek

Melissa hihetetlenül élethű állatszobrokat készít gyapjúból.szobor figura baba állatgyapjú élethű

Tovább


Különleges hószobrok

A Japánra lecsapó hóvihar félméteres fehér bundával borított az ország jelentős részét. Egy szobrászművész kihasználta az alkalmat és hóemberek helyett különleges hószobrokat készített.

Tovább


Fantasztikus szakáll dizájn

Oké, szép és hosszú, de muszáj belőle szobrászkodni?szakáll szobor

Tovább


Két világháború kutyái

Négylábú hősök, barátok, megmentők.kutya világháború

Tovább


Buborékházikó az elefántdzsungelben

Thaiföld híres lélegzetelállító természeti környezetéről, lenyűgöző vadvilágáról és pihentető trópusi klímájáról, amely tökéletes nyaralási célpont a szabadtéri szerelmesek számára. Egy üdülőhely még közelebb hozza a természetet a látogatókhoz. Az Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor Észak-Thaiföldön található, egyedi átlátszó buborék lakosztályaival vonzza a turistákat, lenyűgöző kilátást biztosítva az elefántok lakta területre.

Thaiföld buborék szállás

Tovább


Rémes lemezborítók

Lassan már a CD-k is eltűnnek, nemhogy a bakelit lemezek. A lemezborítók készítésénél is születtek óriási baklövések. Néhány felejtésre ítélt rémes borító. Vajon a zene is ilyen rossz volt?

Tovább


Hatalmas szemétállatok

Arthur Bordalo utcai művész különleges szobraival napjaink két nagy problémájára, a mindent ellepő szemétre és az állatfajok pusztulására akarja felhívni a világ figyelmét.A világ érdekes Arthur Bordalo utcai művész állat szemét

Tovább


Hova tűntek a nők?!

Iránban egy zenemegosztó szolgáltatás kicsit túltolta a vallási előírások betartását. A nyugati albumfotókról egyszerűen eltűntették a női előadókat. Lady Gagától Taylor Swiften át Beyonce vagy Celine Dion is áldozatul esett a furcsa cenzúrának.Isten állatkertje nő zene album borító kép eltűnt ecenzúra

Tovább


Brazil pap a kóbor kutyákért

João Paulo Araujo Gomes atya a brazíliai Gravatá városában található Santana plébánia vezetője. Nagyon szeretetreméltó dolgot tesz a kóbor kutyák érdekében: megnyitotta előttük a templomot. Befogadja az utcán elfeledett kutyákat, és a miséken keresztül segít nekik szerető otthont találni. A templom ajtaja, valamint nagy szíve mindig nyitva lesz kutyák számára. A világ érdekes Brazília pap templom kutya kóbor

Tovább


Bíbor ég alatt

A pusztítás gyakran szépséggel társul. Mielőtt lecsapott Japánra az elmúlt ötven év legerősebb hurrikánja, érkezése előtt ilyen csodás lilára festette az eget.A világ érdekes tájfun ég lila bíbor

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog