Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bársonyborítású Ferrari

Láttam már autót sokféle karosszériával. Akár festés helyett fából készült kasznival, vagy éppen gyepesítve. De ez a Ferrari 599 mindent visz. A gyár felárért hajlandó bármilyen egyéni igény szerint átalakítani a készülő autót, ezzel is növelve az exkluzivitását, és az árát is. Ez a tulajdonos fekete velúrral vonatta be az autót. Az ötezer fontos felárért megkapta a remélt felhajtást, mindenki őt nézi meg az utcán. De a bársonyt ismerve kíváncsi vagyok, hogy néz majd ki az autó, egy porosabb nap, vagy egy kiadós eső után.

Tovább


A szerelem tényleg vak

A Colorado államban található Nagy-tó közelében élő jávorszarvas beleszeretett a városka jávorszarvas szobrába. Hetente többször is próbált randizni vele, és izé... szóval... na igen...

Tovább


Nem hétköznapi balesetek

Tovább


Jegesmedve a fogorvosnál

Borisz, a jegesmedve egy mexikói cirkuszban tengette életét, amíg állatvédők ki nem mentették onnan. Az elhanyagolt jószágnak sok fájdalmat okozhattak szuvas fogai, ezért egyik első útja a fogorvoshoz vezetett. A rutinos állatorvosi csapatnak sem volt könnyű a dolga ekkora agyarakon gyökérkezelést csinálni Gondolom a társaság fele azt számolgatta magában, hogy jól számolták-e ki az altató mennyiségét. Mindenesetre érdemes megnézni a nővérke kezét az állat mancsa mellett.

Tovább


Elképesztő emlékmű

Nem mindegy honnan nézed. A meglepetés az utolsó képen.

Éppen ötven éve, 1962-ben tartóztatták le Nelson Mandelát, békeaktivistát, az apertheid-ellenes politika aktivista. 27 évet töltött börtönben, majd a rendszer összeomlása után miniszterelnök lett. Az évforduló alkalmából Johannesburgban emlékművet emeltek azon a helyen, ahol letartóztatták. Az ötven évre 50 acéloszlop emlékeztet. A dél-afrikai művész, Marco Cianfanelli alkotása teljesen amorfnak tűnik, amíg meg nem nézzük egy bizonyos helyről. Az utolsó kép mindent elárul.

Tovább


A karácsony egyik legaranyosabb veszélye

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Keksz és egy bögre kávé

Napi videó:   Kutya és a pingpong

Napi fotó:  Vidám rendőrautók

 (via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Drámai elefántmentés

Az elefánt borjú beragadt a sárba, anyja próbálta menteni, de közben ő maga is elsüllyedt. Halálra lettek volna ítélve, ha környékbeli emberek nem segítenek nekik.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Piedone jön vendégségbe

Napi videó:   Jó autó, jó sofőr

Napi fotó:  Kicsit durva lépcső

(via pixfunpix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mint egy vadászgép az országút felett: Lamborgini Perdigon

A hasonlat nem túlzás. Az egyelőre még csak koncepcióként létező autó tervezője bevallotta, hogy őt a legmodernebb lopakodó vadászgépek inspirálták. A Lamborgini Perdigon tervezője Ondrej Jirec, aki utolsó éves hallgatója a kaliforniai Art Center College közlekedési tervezés szakának. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Chips 3 perc alatt

Napi videó:   Mindig van egy idióta, aki be akarja törni

Napi fotó:  Így van értelme a mondásnak

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Futurisztikus légi robogó

Futurisztikus elektromos roller

Futurisztikus organikus faház

(via likecool)

Tovább


Koreai lánytábor

Bajban lesznek mifelénk a cserkészek, ha ilyen Koreában egy lánytábor. Ráadásul nem is észak-, hanem dél-koreai lánytábor.

Gyanakodtam, arra, hogy kamu, de ennek egyelőre nem találtam nyomát. De nem is írnak róla sokat. Nem tűnik sem büntető-, sem átnevelő- vagy leszoktató tábornak. A lányok jó erőben vannak, és néha még mosolyogni , nevetni is van erejük. A jelek szerint ezek a lányok tényleg katonai kiképzésre vágynak.

Tovább


Felgyorsulhat a klímaváltozás: óriási metánkiáramlások a Jeges-tengeren

Az Arktisz jege alatt a metán szilárd formában, hidegben, nagy nyomás alatt található. Ha felmelegszik a tenger, a metán felszabadulhat, és felgyorsíthatja a felmelegedést. Sajnos a folyamat már beindult. Hatalmas méretű, olykor az egy kilométeres átmérőt is elérő metánkiáramlások tarkítják a Jeges-tenger felszínét, a tengerfenékről közvetlenül a légkörbe juttatva ezzel a veszélyes gázt. Az aggasztó jelenséget nemrég felfedező orosz kutatók attól tartanak, hogy az északi-sarki jégpad visszahúzódása nyomán felszabaduló hatalmas mennyiségű metán nagymértékben felgyorsíthatja a globális klímaváltozás folyamatát.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog