Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kutya a gyerek legjobb barátja

Tudom, hogy übercuki és übergagyi egyszerre gyereket és kutyát mutatni, de ezek a képek zseniálisak .

Tovább


Kínai gengszter mobilja

Ha megtalálják az elveszett mobilt, a rajta talált képek kínosak lehetnek. Ez igaz még egy kínai gengszterre is.

Tovább


Különös barátság ember és állat között

Tovább


Hogyan tüntesd el excsajod tetovált képét

Régóta mondom, hogy múló szeszélyből nem szabad végleges dolgokat csinálni. Erre legjobb példa, ha valaki rátetoválja magára például kedvese nevét, mert szakítás után felettébb kínos, hogy a nő el, a tetoválás meg marad.

Így járt ez a srác is , csak az ő helyzete még súlyosabb, mert volt olyan ostoba, hogy a barátnője fotóját varratta magára, méghozzá szép nagyban. Neki szerencséje van, egy tetováló művész frappáns megoldással tüntette el az ex képét. Átalakulás három lépésben:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A világ legnagyobb csokoládé szökőkútja

Napi videó:   Ijedős férfiak

Napi fotó:  Mi van a fürdőzők kezében?

 (via andrewtronn)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trollkodnak a haverok

Tovább


Naptár a barátnőnek

Egy srác 12 képet készített magáról, ebből összeállított egy 2012-es naptárt, és ezt adta a barátnőjének. Ez egy valóban romantikus lépés, de ha komolyan gondolta, akkor ő a legnagyobb idióta a világon. Ha viccnek szánta, akkor egy jó poén és remekül kifigurázza, milyen idióta pózokban és helyzetekben szokták a szexi lányokat fotózni. Annak mindenesetre csak örülhetünk, hogy csak fél-aktot vállalt be.

Tovább


Facebookon kémkedő szülők

A szülőket egyre nagyobb aggodalommal tölti el a Facebook. A régi szép időkben legalább ismerte a gyerek barátjait, becsöngettek, együtt mentek el valahova, legalább látásból tudta ki-kicsoda. A hírekből úgy tudja, mindenféle történhet a gyerekkel az interneten, hallja, hogy hányszáz barátja van, akikről semmit sem tud. Ezért sokan úgy döntenek, kémkednek a gyerek után a Facebookon.

Tovább


Valós szerelem – Virtuális személy

Szédítő perspektívákat kínál nap mint nap a robotika és a mesterséges intelligencia fejlődése. A robotok egyre fejlettebbek, a gépeket irányító szoftverek egyre okosabbak. És ahol nincs szükség a fizikai megjelenésre, csak az intellektusra, oda elég egy mesterséges intelligencia. Azonban felvetődik a kérdés, milyen lesz a viszonyunk ezekhez a mesterséges teremtményekhez.

Tovább


Barátok a valóságban és a virtuális térben

Vajon hány barátunk van? Hogyan veszíti el az internet korában ez a szó az igazi jelentését: barát? Milyenek a kapcsolati viszonyok? Megszabadulhatunk az álbarátságoktól?

Egy rövid eszmefuttatásomban próbálok ezekre a kérdésekre választ keresni a netidők blogjában.

 

Ne hagyd ki a többit sem.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog