Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akik letették szert

Elképesztő változáson esnek át azok, akiknek sikerül szakítaniuk az alkohol vagy drogfüggőségükkel. Három tucat kép, hogy nem lehetetlen és érdemes is abbahagyni.

Tovább


12 legkeményebb pia

Vannak, akik szerint férfias erőpróba, hogy ki tud többet enni, ki eszik csípősebb ételt, ki bírja jobban a piát, vagy ki bírja meginni az erősebb alkoholt. Valószínűleg az utóbbiak számára készülnek az extrémen magas alkoholtartalmú italok, már ha ezeket lehet még italnak nevezni.

A világ érdekes alkohol pia legerősebb

Clarke's Court Spicy Rum - 69% alkohol - Grenada.

Tovább


Los Angeles az alkoholtilalom idején

Bűnösök és bűnüldözők: Vidám és halálosan komoly pillanatképek a gengszterkorszakból.A világ érdekes Amerika alkoholtilalom gengszter

Tovább


Alternatív karácsonyfa

Kell hozzá egy kis kreativitás, és sok pia.

karácsonyfa üveg palack alkohol pia

Tovább


Őrült péntek

Mad Friday - Őrült pénteknek hívják az angolok a karácsony előtti utolsó pénteket. Finoman szólva ezen a napon az angolok bulizni és inni mennek. De a valóságban egyre gyakrabban megy át buli mértéktelen és fejvesztett ivászatba. A mentők és a rendőrség számára ez igazi rémálom.

Tovább


Alkohol az irodában

Tovább


Ezt nézd meg, mielőtt hétvégén kirúgsz a hámból

Vigyázz, sokkoló felvételek!

Mindenkinek ajánlom, mielőtt elmegy az éjszakába bulizni, nézze meg ezt a filmet előtte. Akár minden alkalommal. Talán másképp fogsz csinálni néhány dolgot. Talán többre becsülöd az életed annál, hogy eldobd. Feltétlenül nézd végig, ha van hozzá bátorságod. Ha van hozzá erőd. Már közel 14 millióan látták. Jó néhányan biztos ennek köszönhetik az életüket.

A dramatizált dokumentumfilmet a TAC készítette. Zene R.E.M.

Csatlakozz  a közel ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Féreg a szemében - megdöbbentő videó

Kegyetlen tél - Csak erős idegzetűeknek

Reklámok egy rémisztő jövőből

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Kozmikus szeszfőzde

Ha az egész univerzum él, akkor erősen pityókás lehet, mert a csillagközi térben rengeteg alkoholra bukkantak a csillagászok.

A csillagközi felhők sokféle dologból állhatnak, porból, gázokból, szervetlen és szerves vegyületekből. Némelyik ezerszer akkora, mint a naprendszerünk. Szilárd és sűrű magjuk olyan komplex molekulák kialakulását teszi lehetővé, amelyek jól ismertek az élő környezetben. Az egyik legfurcsább csillagközi felhő, amit a csillagászok találtak, etil-alkoholból áll, vagyis az általunk is jól ismert, és lelkesen ivott alkoholból. Kicsit olyan a hely, mint egy csillagközi sörfőzde.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog