Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Töröld le a könnyeim!

Fizetős szolgáltatás Japánban.A világ érdekes Japán szolgáltatás sírás könny

Tovább


Csúnyán elrontott fotómaszkok

Mivel az életünk részévé vált a maszk, egyre többen próbálják meg egyedivé tenni. Már korábban is kísérleteztek azzal, hogy valódi arcnak tűnő maszkot készítsenek. Most egy vállalkozás azt ígérte, hogy az elküldött fotó alapján elkészíti a saját arcot a maszkra. Többen megpróbálkoztak vele, de a nyomtatás nem túl sikeres, és ezt megosztották a világgal is. A végeredmény egy húsz százalékkal nagyobb arc, mint kellene. Egyszerre vicces és rémisztő.arc maszk fotó nyomtatás rossz vicces

Tovább


A kamuzás alapjai

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megirigyelve az Országos Mentőszolgálat Valami Amerika életmentős videójának sikerét, négy humoros kisfilmet forgattak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogyan dolgoznak a csalók. Két szereplője, a szélhámos és kissé ütődött tanoncának szerepében Gáspár Tibor, Jéger Zsombor. Érdemes megnézni, és mindenkinek megmutatni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Útmutató a helyes csókhoz

1942-ben a life magazin nyújtott segítséget olvasóinak a, megmutatta, hogyan is kell helyesen megcsókolni szívünk szerelmét.A világ érdekes tanács Life csók oktatás

Tovább


Természetes 3D printer

A méhek a legjobb építészek, csak irányítani kell őket.

A világ érdekes 3D nyomtatás méh viasz

Tovább


Mire jó a 3D fém-printer

Például olyan csapokat tudnak nyomtatni, amitől tátva marad a szád. Ezeket másképp nem lehet megcsinálni.

Tovább


Pamplona 2014

Az őrület idén is folytatódott.

Tovább


Rút kiskacsából hattyú

A Fox tévé "A Hattyú" című műsorában "rút" kiskacsákat változtatott hattyúkká. A műsor fizette a plasztikai műtétek és az átalakítás összes költségét. Az eredmény magáért beszél.

Tovább


22 karátos autó

80 kiló arany és néhány marék drágakő borítja az indiai autót. Így lesz a világ legolcsóbb autójából a világon a legdrágább. Ez lett az autók Fabergé-tojása.

Mintha megelevenedne Rejtő Jenő regénye. Az indiai Tata autógyár Nano nevű mini autójából elkészült egy különleges darab: Színarany borítást kapott.

Tovább


Nyaralás után rémálom

Ha nem ismerjük a törvényeket a nyaralás könnyen rémálommá válhat. Letartóztatás, börtön , hatalmas költségek. És az emberi megaláztatás.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog