Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Transzplantáció

Az elmúlt 50 év során a szervátültetés világszerte bevált gyakorlattá vált, ami óriási jótéteménnyel járt betegek százezrei számára. De komoly gond a szervhiány.

Tovább


Gyógyító barátság

Arnoldnak, a weimari vizslának kölyökkorában komoly trauma érte egy nagy német juhásztól. Felnőve is állandó szorongással küzdött, félt a többi kutyától. Ausztráliában élő gazdája elhozta mellé Franket, a kicsi tacskót, aki a világ egyik legbarátságosabb kutyája. Ez a kapcsolat meggyógyította a vizsla lelkét.
Ha az eset nem Ausztráliában történik, a képek akár illusztrációk is lehetnének Homoki-Nagy István - Cimborák című régényéhez. Fickó, a magyar vizsla, Pletyka, a tacskó.kutya trauma társ barát vizsla tacskó

Tovább


Ilyen kutya nincs is

Pedig mégis van. Amikor meglátják az utcán sokan azt hiszik, valamilyen kezeslábas van rajta. De nem, ez az eredeti bundája. Persze jöhetnak a viccek a dalmátaval hűtlen tacskómamáról, vagy hogy az anyja egy szép foltos tehén volt. De mindezek ellenére ez csak egy furcsa genetikai hiba. tacskó fehér foltos

Tovább


A gravitáció nem számít

Szobrok, amik fittyet hánynak a nehézségi erőnek.A világ érdekes szobor gravitáció

Tovább


WEB 0.0 - A való élet internete

Az öregek a faluból csináltak internetet.

A világ érdekes internet való világ olasz falu Civitacampomarano

Tovább


A sivatag virágai

Soha nem láttak még ennyi virágot az Atacama sivatagban.

Tovább


Hipnotikus virágok kertje

4,5 millió áttetsző szirmú kék virág.

Japán, Ibaraki prefektúra, Hitachinaka városa

Tovább


Egy kép - egy gondolat (140428)

A hat éves kislány megpróbálta átverni a fogtündért: a párnája alá Tic-Tacokat tett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Rózsa-rizs

Napi videó:   Gyerek a nejlonzsákban

Napi fotó:  Háza a szigeten

Macskaőrség:   Különleges barátság

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Michael Jackson titka

Michael Jackson több olyan táncmozdulatot hagyott maga után, amely örökre összefonódott a nevével. Ezek közül a legrejtélyesebb az antigravitáció néven elhíresült mozdulat, amelyet a Smooth Criminal című számban láttunk először. Michael a táncosaival együtt, szinte vigyázzállásban, képtelen módon, messze a súlypontján túl előrehajolt , majd újra kiegyenesedett. Sokféle tipp volt arra, hogyan is csinálta ezt a mozdulatot, amely rendszeresen szerepelt a koncertjein is.

Tovább


10 ház, amely dacol a gravitációval

Wozoco Apartmanház, Amsterdam-Osdorp, Hollandia

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog