Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Erdei menekültek

Daniela Kacsenko, orosz fotós rábukkant egy olyan közösségre, akiknek elegük lett a civilizációból. Kivonultak a társadalomból, és az orosz erdők mélyén épített kalyibákban élnek.

Tovább


Szibériai csoda: Léna pillérei

A jakutföldi Léna Pillérei Természeti Park.

A Léna folyam mentén elhelyezkedő, csaknem 100 m magas sziklapilléreiről nevezetes.

A Jakutszktól 100-200 kilométerre délre található természeti képződmény olyan látványt nyújt, mint egy hatalmas szoborcsoport.

Tovább


Szibériában más télen a munka

Egy bányában egy pillanatra sem áll meg a munka a nap 24 órájában, az év 365 napján. Ez Szibériában sokkal szigorúbban hangzik, ahol nem ritka a -30, -40, sőt, a -50 fok sem. Ha ehhez még viharos szél is járul, próbára teszi az ember és technika tűrőképességét. Ezt még elképzelni sem tudjuk igazán.

Tovább


Ilyen egy igazán havas tél

Oroszország, Krasznojarszki határterület, Norilszk városa:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hinta-étkező

Napi videó:   Kígyót festeni az ecset felemelése nélkül

Napi fotó:  Gazdi, védj meg!

(via xaxor)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ez csak az oroszoknál történhet meg

Tovább


Ilyet csak az oroszoknál láthasz

Tovább


Legfantasztikusabb autófestés

Valahol Oroszországban fényképezték le ezt a Lexust. A fantasztikus itt most szó szerint érthető, mert egy komplett fantasy világot festett a művész az autó karosszériájára. Ez a fajta művészet nagyon népszerű lenne az autósok körében, de csak kevesen engedhetnek meg maguknak egy ilyen drága alkotást. Ez a festmény, ha megrendelésre készült, milliókba kerülhetett. Ezzel rendesen megemelte az autója értékét.

Tovább


Kísértetautók

Akármelyik Stephen King filmben megállná helyét,ez az autópark. Valahol Oroszországban egy elhagyatott földterületen bukkant egy orosz fotós, Ilya Varlamov ezekre a hajdan jobb sorsra érdemes autókra. A ma már elhagyott és gazdátlanul rozsdásodó autóknak a fotós fantáziája adott új életet. Ha csak pár kép erejéig is.

Tovább

123
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog