Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tűztoronyban lakni

Kinn a vadonban. a fák felett élni.

Oregon tűztorony ház lakás felújítás

Tovább


 Varázslatos ház

Mint egy álomvilágba, vagy egy fantasy filmbe lépnél. A különles ajtó mögött varázslatos világ nyílik.oregon ház mese fantasy

Tovább


Város jutányos áron eladó

Csupán 3,5 millió dollárt kérnek az oregoni Tiller városkáért. Az üzlet Amerikában teljesen legális, több híresség vett már magának.

Tovább


Mobil forró fürdő

Az Oregon Állambeli Portlandban székelő "The Original Nomad" cég készített egy forró fürdőt, amit bárhova magaddal vihetsz. A vastag műanyag medence pillanatok alatt felállítható és feltölthető, a rácsatlakoztatott vízmelegítő-spirált, akár egy tábortűzzel is lehet fűteni.Kütyülógia forró fürdő mobil Oregon

Tovább


Autóval lógva a korláton

Matthew Hamilton az igazán szerencsés fickók közé tartozik, vagy a részegeket tényleg óvják az istenek. A 38 éves férfi az oregoni Beavertonban vezette át kocsiját a felüljáró korlátján, de az autó nem zuhant a mélybe, megtartotta a korlát. A részeg sofőrt végül egy tűzoltó mentte ki szorult helyzetéből.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Brandy-pipa

Napi videó:   Ne higgy a szemednek: Repülőgép-hordozó fedélzetén

Napi fotó:  A búvárfotós és a bálna

(via acidcow)

Tovább


Lenyűgöző erdei faház ívekkel és hullámokkal

Az Egyesült Államokban, az oregoni Portland közelében, a wooden Hills-i hegyek között áll a Wilkinson rezidencia. A különleges, egyedi hangulatú és kialakítású háznak messzi környékről a csodájára járnak. A ház tervei még 1997-ben készültek, az építés 2004-ben fejeződött be. Úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniában álljon a természetben. Kialakításában a modernség és a hagyomány ötvöződik. Kevés egyenes élet húztak: mindenhol, ívek, hullámok, örvények.

A tervezőcég a Robert Harvey Oshatz Architect.

Tovább


A föld kincsei: az oregoni Kráter-tó

7700 éve egy vulkán beroskadt kráterében Amerika egyik legszebb tava alakult ki.

Oregon állam bővelkedik természeti szépségekben. A Wilamette alföldtől keletre a Cascade-hegység csúcsai emelkednek. A hegyláncolatnak meglehetősen egyenetlen felszíne van. A hegyvidék legmagasabb csúcsai 3000 méternél is magasabbak. A hegycsúcsok között sok tavat találhatunk, többek között a Kráter-tavat a Mazama-hegyen.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog