Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon furcsa japán lányok

A japánokat mi nagyon sokszor nem értjük meg, és nagyon furcsának látjuk őket. Ez igaz a divatra is. Napjaink mániája, hogy az - egyébként valószínűleg nem is létező - egyéniségünket külsőségekben is kifejezzük. Legalábbis a divatipar ezt sulykolja a saját profitja érdekében. A japán iskolás lányoknál ez már extravaganciába csap át. Egy amerikai fotós utcai fotósorozata.

Tovább


Félelmetesen szép erdő

Sokan talán be sem mernének lépni ebbe az erdőbe. Ez az egyszerre szépséges és félelmetes erdő mintha a Gyűrűk urában lenne, pedig Japánban található, Yakushima szigetén.

Tovább


Ilyet kérek karácsonyra: egyszemélyes mini helikopter

A Japán repülési kiállításon mutatta be a játékhelikoptereiről nevezetes Hirobo cég a Bit fantázianevű helikopterét. A helikopter olyan, mint egy légi robogó. Csupán egy személy szállítására alkalmas, de a gyártó szerint 100 km/órás sebességre is képes. A legszebb az egészben, hogy elektromos meghajtású. Ha ez tényleg repül, csúcsjárgány lehet.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Birsalma lekvár és ivólé

Napi videó:   Így is lehet kocsit törni

Napi fotó:  Higgadtság

(via response)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Japán motordizájn

Tovább


Csodálatos japán lilaakác-kert

Ha teljes pompájában szeretnénk megnézni a lilaakácot, erre a legjobb hely a világon az Ashikaga virágpark. Japánban, Honsu szigetén, Tochigi tartományban található Ashikaga városa. A park 8,2 hektár és az ismert lilaakác-fajok megtalálhatóak itt.

Tovább


Ilyet csak Japánban láthatsz

Őrültek, furcsák, vagy csak egyszerűen mások? Mindenki maga döntse el. Egy furcsa ország furcsa embereinek furcsa tárgyai.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Legújabb japán tinimánia: kilincsnyalogatás

A japánok szokásairól már régóta tudjuk, hogy nem lehet és nem is érdemes európai szemmel nézni. Furcsák, őrültek, bolondok, különcök, vagy csak egyszerűen mások: döntse el mindenki maga. Ami tény Japánban már nem dívik a deszkázás, a baglyozás, és az egyéb internetes "fotózdmagad" őrület. A japán tinilányok új mániát találtak magukat. Lefotózzák magukat... kilincsnyalogatás közben. Ha erre tud bárki valamilyen logikus magyarázatot adni, várom.

Csatlakozz a több mint hétezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Küzdelem

Napi videó:   Optikai csalódás

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A legkirályabb garázs autómániásoknak

Kísértetautók

10 klasszikus izomautó a legszebb korszakból

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via bitrebels)

Tovább


Elképesztő: 3D festés szabad kézzel

A képek alapján azt hihetnénk, hogy aranyhalak úszkálnak fadézsákban. A látvány azonban csal: a képeken egy japán művész, Riusuke Fukahori festményei láthatóak. A festmények valóban három dimenziósak. A művész rétegenként festi meg a halakat, majd a réteget lefedi műgyantával. A képek így alakulnak ki rétegről rétegre. A végeredmény pedig látszólag vízben úszkáló aranyhalak.

Tovább


Legszebb helyek a Földön: Aogashima-sziget

Amig az ember nem látja ezt a helyet, azt hiheti, hogy ilyen nincs is. Egy tökéletes vulkáni sziget, egy tökéletes vulkánnal, mintha a tankönyvi illusztráció lenne. Pedig létezik ez a mesebeli hely Aogashima a neve.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog