Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb hólabirintusa

Zakopanét úgy ismerik, mint Lengyelország téli fővárosa Ez a népszerű téli sport- és turisztikai célpont, nemcsak erről ismert. Minden évben itt építik meg a világ legnagyobb hólabirintusát. Erre akár Stanley Kubrickot is büszke lehetne. Az óriáslabirintus tíz teniszpályánál nagyobb, és több mint 60 000 jégtömb felhasználásával készült. Területe 2500 négyzetméter és ötven ember építette egy hónapig. A labirintus része egy mesebeli kis kastély őrtoronnyal és rejtet alagutakkal. Ilyen, ahol valóban van még tél és hó.

Tovább


Hírességek egykor és most

Az idő száll, de van, akinek nem ártott a változás.

A világ érdekes hiresség sztár egykor most

Maggie Smith

Tovább


Melyik lesz a legkövérebb medve

A Katmai nemzeti parkban minden évben egy óriási verseny indul meg a túlélésért. A környék téli álomban lesoványodott medvéi próbálnak a nyáron minél vastagabb zsírt növeszteni, hogy felkészüljenek a következő télre. A világ érdekes medve téli álom hízás zsír lazac

Tovább


A gyerek megváltoztatja az életedet

30 önironikus kép-pár.A világ érdekes öniróna gyerek előtte utána képpár

Tovább


Hihetetlen üvegportré

Közelről csak egy összetört kirakatüveg. De lépj hátrébb! Simon Bergernek a portréhoz nem kell hozzá más, csak egy véső és egy kalapács. A világ érdekes portré üveg törés kirakat

Tovább


Állat-ember barátság

A macedóniai Skopje állatkertjében dolgozó állatgondozó hihetetlen kapcsolatot talált az ott tartott legnagyobb állatokkal - zsiráfokkal. Az aranyos zsiráfok mindig körülveszik, követik őt, szeretettel nyalogatják őt és teljesen bíznak benne.

Tovább


Egy kis ház, egy hatalmas fa és milliárdnyi levendula

Samir Belhamra varázslatos képei Dél-Franciaországból.

Tovább


Az igazi Szimba

Ez a kis oroszlán kölyök Bahati, a dallasi állatkert kedvence. Ő volt a modellje az élőszereplős-animációs film, az oroszlánkirály Szimbájának. Az ő mozgását figyelték meg és animálták le a filmben.A világ érdekes Oroszlánkirály Szimba Bahati

Tovább


Ír farkaskutya

Az ír farkaskutya a világ egyik legnagyobb termetű kutyája, mely megjelenésében tükrözi a nagyságot, az erőt, a tömeget, az eleganciát és a könnyedséget. És azt, hogy brutálisan nagy.A világ érdekes ír farkas kutya farkaskutya

Tovább


Szuperhősök egykor ma

Mi lett a nyolcvanas-kilencvenes évek erőtől duzzadó ikonjaiból? (Színész neve - karakter neve - Film vagy sorozat címe, bemutatás éve)

A világ érdekes híresség celeb színész akcióhős

Chuck Norris - Cordell Walker (Walker, A texasi kopó, 1993)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog