Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesebeli csirke-otthonok

Ezek már nem csirkeólak, hanem mesebeli otthonok.csirke ól

Tovább


Csak úgy szőrmentén

Gazdik fotói egy kiadós kefélés vagy nyírás után.kutya macska szőr kefélés nyírás

Tovább


A természet az úr

Ha a mag csírázni akar, akkor csírázni fog. Akár még benn gyümölcsben, zöldségben. Növények, amelyeket nem érdekelnek a szabályok.mag csírázás

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább


Osztálytermek koronavírus idején

A szükséges rossz: távolságtartás az osztálytermekben. Hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen a gyerekek számára ijesztő. 31 fantasztikus tanár, aki arra törekedett, hogy társadalmi elkülönítés az osztályteremben megoldható, de kevésbé ijesztő legyen.koronavírus iskola szociális távolságtartás

Tovább


Aktuális művészet

A koronavírus járvány másképp is nyomot hagyott az emberek testén. A tetoválások is megörökítették a 2020-as év karanténhangulatát. A tisztelgéstől az apró viccekig.tetoválás járvány koronavírus karantén

Tovább


Színészek és híres karaktereik

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt azzal a karakterrel, akikről híresek.

Tovább


Nem egyszerű rájönni, mik ezek az építmények

Egy csirkeól nem csak szutykos bódé lehet. Tucatnyi különleges és fantáziadús épület.csirke ól házikó

Tovább


Hamis ideálok

Több tucat alkalommal hallottuk: ne higgy el mindent, amit az interneten látsz. Mindig szem előtt kellene tartanunk, hogy ne hasonlítsuk magunkat az influeszerekhez és hírességekhez, akik nemcsak "tökéletesnek tűnnek", hanem látszólag állandó izgalmas és kalandos életet élnek.

A 'Beauty False' Instagram-fiók azért jött létre, hogy megmutassa az igazságot arról, hogy a csillagok hogyan néznek ki a sminkrétegek és túlzott képszerkesztés nélkül. Ez a valóság a csillogó felszín alatt. Az igazság gyakran megdöbbentő.

influenszer celeb híresség hamis valódi

Tovább


Harry Potter-ház

Nem csak rengeteg gyerek, de nagyon sok felnőtt is rajong a Harry Potter világért. Floridában egy egész házat alakították át Harry Potter témában úgy, hogy a varázslóiskolában érezhesd magad. A ház az Airbnb-n keresztül kibérelhető.Harry potter ház téma airbnb

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog