Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Empire State Building építése

Az Empire State Building New York város 102 emeletes, 381 méter magas épülete és egyik jelképe, 42 évig volt az USA legmagasabb épülete. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az ötödik sugárút sarkán magasodik. Nevét New York állam becenevéből (Empire State) kapta.

A telek megszerzése után, 1930. január 22-én kezdődtek el a munkálatok. Az építkezésen 3400 munkás dolgozott, főként európai bevándorlók és mohawk indiánok, hogy a torony hamarabb elkészüljön, mint a 42. utcában épülő Chrysler Building. A rohamtempóban 14 építőmunkás veszítette életét. Az épület rekordidő, alig több mint egy év alatt készült el, és 1931. május 1-jén adták át.

Tovább


Találkozás önmagunkkal

Sztárok egy fotómontázson fiatalkori önmagukkal.

Cameron Diaz

Tovább


Kartonszobrok

Egyszerű hullámpapírból és kartonból ilyen csodák készíthetők.

Tovább


A leginspirálóbb női karakterek

A Ranker megszavaztatta olvasóit, kiket tartanak a legmenőbb női karaktereknek, a leginspirálóbb kitalált személyeknek. Az istennők már kezdenek visszaszorulni, és előretörtek a kemény csajok.
(sorszám - karakter neve - film vagy sorozat címe)

karakterű karakter női kitalált személy menő inspiráló

Tovább


Tükörcsoda a sivatagban

A valaha épült egyik legkülönlegesebb koncertterem található Szaúd-Arábiában.A világ érdekes Szaud-Arábia tükör koncertterem Miraya

Tovább


A birkák éjszaka félelmetesek

Furcsa test, világító szem. Ijesztő, ahogy a bárányok hallgatnak.A világ érdekes bárány birka vaku éjjel

Tovább


De tényleg, mekkora egy ír farkaskutya?

Gazdik posztolták, hogy mi is lássuk.

A világ érdekes ír farkas kutya farkaskutya

A világ érdekes ír farkas kutya farkaskutya

Tovább


Irak 100 éve

Egy letűnt korszak emlékei.A világ érdekes Iraq régi öreg archív

Tovább


Király irodaszerek

Hányat kérnél az asztalodra?kütyülógia irodaszer

Tovább


Egyedi síremlékek

Vannak,akik  nem érik be egy fejfával vagy sírkővel. De nem mindenhol találkozott az igény a jóízléssel.A világ érdekes temető sír síremlék sírkő

 

A világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkőA világ érdekes temető sír síremlék sírkő

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több min nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes temető sír síremlék sírkő

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog