Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy elesett katona emlékére

A művész egészen különlegesen módon készített el egy emlékportrét. Az elesett katona fotóját nagyítóval égette bele a nyers fába. A világ érdekes katona emlék fotó éget nagyító nap

Tovább


Star Wars mézeskalács

Unod a mézeskalács házikót? A Svéd fővárosban, Stockholmban van egy pékség, ahol Star Wars témájú mézeskalács építményeket készítettek: romboló, lépegető, Millenium Falcon.A világ érdekes SW Star Wars mézeskalács romboló lépegető

Tovább


Legbizarrabb fesztivál

Phuketben minden évben, a kínai naptár szerinti kilencedik hónap első hetében rendezik meg a vegetáriánus fesztivált. Az egyhetes ünnepség alatt tilos a húsevés, a veszekedés, a szex, és még néhány más dolog. Azonban a legbizarrabb esemény a felvonulás, ahol az arcukat szúrják át az arra vállalkozók. Hajdnanában még kisebb hegyes tárgyakkal szúrták át az arcukat, de az elmúlt években beindult egy nagyon veszedelmes kivagyi verseny.

Figyelem, csak erős idegzetűeknek.

Tovább


A legjobb hajléktalan táblák

Kedvenc kéregetőm az egyik Budapest környéki áruház parkolójában szokott odajönni hozzám az az alábbi szöveggel: "Drága uram! Én a rendszerváltás áldozata vagyok, húsz éve kezdték el durván emelni az alkohol jövedéki adóját. Alkoholista életmódomhoz kérem támogatást azzal, hogy megengedi, hogy visszatoljam a százasért a kocsiját."

A világ más tájain is vannak kéregetők, akik tudják, egy kis humor hatására könnyebben nyílnak meg a bukszák:

"Múlt héten lefeküdtem Linday Lohannal. Kérem segítsenek"

 

"Elrabolták a feleségemet. 98 cent hiányzik a váltságdíjból."

 

"Időutazó vagyok. Néhány dollárra van szükségem új fluxus-kondenzátorra.

 

"Hajléktalan Jedi"

 

"Hajléktalan Bill keres gazdag nőt"

 

"Ninják megölték a családomat. Pénzre van szükségem a kung-fu órákra"

 

"Miért hazudjak? Egy hideg sörre vágyom"

 

""Kritizálj 25 centért"

 

"Lecseréltek komputer animációra! Kérlek segíts!"

 

"Britney (Spears) növére gyereket vár. Pénzre lenne szükségem szép ajándékra."

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

A nap kérdése: Mit csinálnak ezek a meztelen férfiak?

Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Öt perc könnyes röhögés

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Meztelenül az állatokért

A PETA szinte bármelyik szépségről lebeszéli a ruhát az állatok érdekében. A mozgalom 10 legjobb plakátjai és a hírhedt betiltott reklámfilm.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog