Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A leghűségesebb kutya

Ez a szegény kutya egy balesetben vesztette el párját, de képtelen otthagyni korábbi társát az úton fekve.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  iKeksz

Napi videó:   Kukás-snowboard

Napi fotó:  Iskola valahol Afrikában

 (via piximus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Varázslatos frizurák

Elképzelni sem tudom, hogy némelyik frizurát mennyi ideig tart megcsinálni. Gondolom a hajmosás és szárítás is sokszor rémálom lehet. Inkább csodáljuk ezeket a különleges remekműveket.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A legkirályabb futurisztikus teáskanna

Napi videó:   Öt óra leszállás - harminc másodpercbe sűrítve

Napi fotó:  Fekete oroszlán

(via wickedmood)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csakazértis

Ha tábla tiltja, csakazértis megcsinálom...

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Ez a csésze kávé bearanyozza az egész napodat

Napi videó:   Vigyázz az excsajokkal az esküvőd napján

Napi fotó:  Erre van szükség

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Karácsonyi pulcsik, amiért ölni kellene

Néma tiltakozás a reptéri szkennerek ellen

Faragott gumiabroncsok

(via dailypicdump)

Tovább


Európára veszélyes a jeges-tengeri édesvíz

Hatalmas mennyiségű olvadt édesvíz gyűlt össze a Jeges-tenger egy szűk régiójában. A sós víz felszínén úszik, és egyre terebélyesebb. Komoly veszélyt jelent, mert ha megváltozik a széljárás, az édesvíz átfolyik az Atlanti-óceánba, és komolyan befolyásolhatja az enyhébb észak-európai időjárást biztosító áramlatokat.

Tovább


Felgyorsulhat a klímaváltozás: óriási metánkiáramlások a Jeges-tengeren

Az Arktisz jege alatt a metán szilárd formában, hidegben, nagy nyomás alatt található. Ha felmelegszik a tenger, a metán felszabadulhat, és felgyorsíthatja a felmelegedést. Sajnos a folyamat már beindult. Hatalmas méretű, olykor az egy kilométeres átmérőt is elérő metánkiáramlások tarkítják a Jeges-tenger felszínét, a tengerfenékről közvetlenül a légkörbe juttatva ezzel a veszélyes gázt. Az aggasztó jelenséget nemrég felfedező orosz kutatók attól tartanak, hogy az északi-sarki jégpad visszahúzódása nyomán felszabaduló hatalmas mennyiségű metán nagymértékben felgyorsíthatja a globális klímaváltozás folyamatát.

Tovább


Legkirályabb nyári találmányok


Törölköző és párna beépített kihangosítóval

Tovább


A legkirályabb könyvespolcok

Tovább


Láttál már ilyen járgányokat?

Egy letűnt kor elképesztő járművei.

Tovább


Földi édenkertek

Tovább


Különös járgányok a hőskorban

Amióta az első autókat megépítették, azóta törik a fejüket a mérnökök és feltalálók, milyen egyéb célokra is lehetne használni a "lónélküli szekereket". A 80-100 évvel ezelőtt élt embereknek sem volt rosszabb a fantáziájuk, mint a maiaknak, ők is képesek voltak különleges, sőt egyenesen extrém járgányokat építeni. Ezekből sem lett semmi, legtöbből semmisem maradt, de fényképeken fennmaradt az emlékük.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog