Az internet legújabb magyar hőse meglepő módon a Vaterán lett népszerű. Az eladó egy használt mikrohullámú sütőt kínált eladásra. De sikerült olyan rosszul lefotóznia a terméket, hogy a mikró ajtó tükröződésében látszott, hogy a testes fotós egyetlen fecskében és klumpában fényképezett.

A fotós ezt nem vette észre, feltöltötte a termék (és saját) fotóját az aukció mellé. Ha bár ő nem, de a vásárlók észrevették a mulatságos és kínos hibát. Néhány a legjobb hozzászólások közül:

Egész alakos tükör nincs eladó?

Híres lett a mikrója! :)

A mikróban guggoló ember illusztráció, vagy jár hozzá?

Lehetne kérni női alakot ábrázoló előlappal??? Ha igen, akkor változik az ára?

Pontos méreteket tudna adni nekem,mert így kép alapján nehéz eldönteni,hogy a férfialak a mikróban lapít vagy csak tükröződés?!A férfi tanga nem jár a nyertes licit mellé?

Kondi bérlet cserébe a mikróért?

Elnézést, jól látom,hogy a mikróban egy klumpás grillcsirke ül?

Nézze engem komolyan érdekelt volna a mikrója, de amikor megmutattam édesanyámnak, hogy mit akarok megvenni, azt mondta szó sem lehet róla, a konyhába nem kerülhet olyan mikró amiben egy tangás férfi pózol.

Mekkora az ajtó mérete? Működik a grill funkció? Az anyósomnak lenne... Hátha megnézi a fiatalembert belül...

Ha tangában beguggolok a mikróba nem fog rám olvadni?

Megkérdezném, hogy a ilyen kék műanyag klumpát hol lehet kapni, anyósom kérdezi, mert jelenlegi papucsában rendszeresen befülled a lába!

Most, hogy a mikró elment, érdekelne, hogy a benne lakó fürdőgatyás kerti törpét mennyiért adná?

Szia! én csak az után érdeklődnek látva hogy a mikró már elkelt engem a papucs meg a tanga érdekelne ha még eladó kérem ár megjelölésével várnék egy ár ajánlatot előre is köszi!!!!

Egyik barátom kérdezteti, lenne-e egy kenyérsütője csak nővel?

Mit gondol arról a mondásról, hogy „Akinek nem mikrója, ne vegye magára?” :)

 Jól látom, hogy egy mikróba került a mikróba? :)

Tv-t is árul, az nem érdekel senkit? Pedig az egész alakos képpel van?!

A történet érdekessége, hogy bár elég korán figyelmeztették, a képet nem távolította el, nem készített újat. A kommentekkel nem igazán törődött, bár meglehetősen pikírten válaszolgatott. Sőt, az aukció lejárta után is fenn hagyta a képet.

Többen is azzal gyanúsították meg, hogy ezt reklámnak szánta, de ezt tagadja, a válaszai alapján sem tűnik valószínűnek.

De az aukció híre szélsebesen terjedt a neten, máig közel 150 000 ember nézte meg a képet.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Hullám és szivárvány

Napi videó:   Őrült koi pontyok

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Alkohol az irodában

Miért ne szállíts festéket autóval

Naptár a barátnőnek