A 18. században épült, romos gazdasági épület mindenki által elhagyottan állt a telken. Azonban néhányan úgy döntöttek, hogy megmentik az enyészettől, és új értelmet adnak létezésének. Egy olyan különlegesség született, ahol a régi és modern összhangja szemet gyönyörködtető eredményt hozott.

A világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakás

 

A világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakásA világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakás