King Kong szoba:

A tévé mögül maga a király les téged, és a markából nézheted a filmet. A berendezés teljesen kőből és fából készült. Tervezője Tom Spina.

Uszoda-házimozi:

A wisconsinban élő tulajdonosok megunták a régi úszómedencéjüket, és átalakították tágas házimozi teremmé.

Indiana Jones:

Ebben a kanadai szobában megvan minden, ami egy Indy rajongó szíve vágya: Szent Grál, kalap, ostor, egyiptomi dizájn, és még a latin-amerikai szobrocskának is jutott hely. Tervezői Doug Charrois, a Larry és Colleen Hallyday.

Mozgó házimozi:

Egy mikrobuszba beépítve, ami szemszájnak ingere. Ez a világ leggyorsabb mozija, a 6,1 literes V8-as motorral ellátott Mercedes-Benz Brabus  6 másodperc alatt gyorsul fel százra.

Felfújható mozi:

Bármelyik medencét moziteremmé változtathatjuk az alábbi készlettel. A beépített kompresszorok 5 perc alatt felfújják az összes darabot. Természetesen minden vízálló. A készlet 10.000 dollárért megrendelhető.

Terminator terem:

Hasta La Vista, Baby!

Párizsi mozi:

A Nashville-ben élő Jason Christ rendelésére készült párizsi hangulatú terem csúcsa a Notre Dame katedráils rózsaablakát másoló stukkó.

Karib-tenger kalózai terem:

Élethűség 2,5 millió dollárért.

Csatlakozz a több mint nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Elkaptalak

Napi videó:   Meg tudod nevettetni a medvekucsmás testőrt?

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Kalózhajó a gyerekszobában

Egyedi szoba dizájn

Komplett szobabútor egyetlen dobozban

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

(via alizul)