Milyen lehet olyan házakban élni, amely a szakadék peremén áll? Az ember minden pillanatban azt hiheti, a mélység rögtön lerántja magához. Azonban nem csak házak, hanem egész falvak dacolnak a gravitációval. Elképesztően gyönyörű helyek, de rettegés lehet minden ébredés. A képek olyanok, mintha egy fantasy elevenedett volna meg, de ez a valóság.

Spanyolországban, Andalúziában található Ronda városkája, amelyet a Tojo Tojo vág ketté. A házak a mélység peremén állnak, a város két felét egy régi és egy új híd köti össze:

 

Ez a városka Bonifacio. A Franciaországhoz tartozó Korzika szigetének legdélebbi pontján fekszik. A házak már szinte a víz felett vannak, ugyanis a Földközi-tenger hullámai napról -napra morzsolják szét a puha mészkősziklákat:

 

Szintén Spanyolországban, Gerona Tartományban található ez a kis falu, Castellfollit de la Roca, amelyhez hasolnó szépséget még nem láttam. A képek mindent elmondanak helyettem:

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.