Sam Gaby a kanadai Új-Foundland egy nagyon kicsi városában, Twillingate-ben találkozott a rókákkal. "A találkozás szürreális volt, 8 hetet töltött ott, szinte minden nap fényképezte őket. Mint láthatja, a róka nagyon nyugodtan néz ki, arcán nincs stressz jele. Gabynek sikerült megszereznie a róka bizalmát. Nem csak megengedték neki, hogy fényképeket készítsen, hanem mintha örülnének, hogy Sam időt töltött velük. Az egyik róka különleges volt, egy genetikai hiba miatt szőre narancsos árnyalatú volt. Ez volt a fotós kedvence.

róka narancs kanad

 

róka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanadróka narancs kanad

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)