Felújították, berendezték, te is kibérelheted.Horvátország torony felújítás

 

Ezt a horvátországi tornyot ferences szerzetesek építették 1761-ben. Horvátország torony felújítás

Hihetetlen kilátás nyílik belőle az Adriai-tengerre. A torony tönkrement, de néhány évvel ezelőtt jött egy új tulajdonos, aki felújította az egészet. Pici álomotthon lett belőle, és most bérbe vehető az Airbnb-n keresztül.

Horvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújításHorvátország torony felújítás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)