Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akiknek a tetkó már nem elég extrém

Aki nem bírja a sebeket és a vért, annak a témát nem ajánlom.

A festékes tetováláson kívül még egy fajta örökre nyomot hagyó díszítő eljárás, ez pedig a hegtetoválás. Erről az eljárásról is maradtak emlékek már az ókorból is, sumér domborműveken, egyiptomi festményeken látni hegtetovált embereket.

Tovább


Fütyülős kulcstartó web 2.0

Sokan vannak, akik csak ledobják a kulcsukat, és utána hosszú ideig keresgélik. A fütyülős kulcstartó úgy tűnt jó megoldás, de kiderült, folyamatos csipog, ahányszor egy normál "A" hangot érzékel. De itt a XXI. századi megoldás okos telefonra szabva.

Íme, a Cobra Tag. Csatold hozzá bármihez, amit nem akarsz keresgélni: kulcscsomó, kistáska távirányító. Az apró készülék egy ingyenes alkalmazás segítségével kommunikál az okos telefonoddal. Ehhez bluetooth kapcsolatot használ. három okos funkciója van.

Tovább


Szubjektív programajánlat - Mobil Weekend

Fejlesztőket, mobil rajongókat és szakmabelieket és játékrajongókat várnak november utolsó hétvégéjén november 25-27-én a VAM Design Centerben megrendezésre kerülő Mobil Weekendre a szervezők.

Az eseménysorozatot pénteken a Microsoft - Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indítja el. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amely győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. A versenyre november 18-ig még jelentkezhetnek a versenyzők! (Egyetemistáknak ingyenes a verseny, ha vállalják, hogy Microsoft platformon fejlesztenek)

A Mobil Weekenden megrendezésre kerül egy miniexpo is, amelyen a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobilon.

Mindhárom nap szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup workshop és networking eseményen.

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Mobil Weekendre, nekik rendezik szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt kipróbálhatóak lesznek az idei év legnagyobb konzolos, PC-s és mobil játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Mindemellett a játékosok részt vehetnek egy teljesen egyedi versenyben is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű Vaio 3D notebookot!

A rendezvényre azoknak is érdemes ellátogatni, akik nem csak fejlesztőként vagy versenyzőként kíváncsiak a mobiltechnológia legfrissebb újdonságaira. Az esemény színes programválasztékot kínál a nagyközönség és a szakmai érdeklődők számára is.

Jegyvásárlás és további infó a Mobil Weekendről a linkre kattintva érhető el.

Tovább


Ennyire szép bolygón élünk

Atabasca-vízesés, Kanada

Tovább


Kegyetlen tél - Csak erős idegzetűeknek

Van, ahol a tél igazán szörnyű tud lenni, kegyetlenül megtizedeli a világot. Figyelem! Megrázó képek!

Tovább


Rejtett csodák: A Phugtal kolostor Indiában

Amióta a világ a világ, a kiemelt fontosságú épületeket mindenki igyekezett biztonságos helyre építeni. Várak, kastélyok, kolostorok épültek hegyek csúcsára, meredek hegyoldalak nehezen elérhető szirtjeire. Ez egyszerre jelentett védelmet, de státuszt is. De még ezek közül is kilóg a Phugtali kolostor.

Tovább


Fess az üvegre - belülről!

A füstszínű palackok belső festése egy egyedülálló kínai művészet. Kell hozzá egy különlegesen tervezett karcsú toll, amelynek szára a nyakánál meg lett hajlítva. Kellgy speciális formájú, tömzsi, rövidnyakú palack. És kell egy rezzenéstelen, biztoskezű művész, aki ezeket használja. A palacküreg szűk belső tere rátermett művészt igényel, hogy éles vázlatokat és szépírást karcoljon a palack belső felszínére. Az eredmény a tájak, csendéleekt, portrék, és szépírások kitűnő miniatúrája, ami sok gyűjtőt gyönyörködtet.

Tovább


Lehet még fokozni

Sikerült még néhány zseniális garázsajtó posztert begyűjtenem. Kár, hogy csak egy garázsajtóm van.

Tovább


A szépség földje: Kasmir

Háborúk, konfliktusok, fegyveres összecsapások, terrortámadások mérgezik meg a a világ egyik legszebb táját, amit három ország szabdalt szét. De most ne az emberi mocsokról legyen szó, hanem csak a tájról.

Tovább


Legszebb angol magánkertek

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog