Fejlesztőket, mobil rajongókat és szakmabelieket és játékrajongókat várnak november utolsó hétvégéjén november 25-27-én a VAM Design Centerben megrendezésre kerülő Mobil Weekendre a szervezők.

Az eseménysorozatot pénteken a Microsoft - Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indítja el. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amely győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. A versenyre november 18-ig még jelentkezhetnek a versenyzők! (Egyetemistáknak ingyenes a verseny, ha vállalják, hogy Microsoft platformon fejlesztenek)

A Mobil Weekenden megrendezésre kerül egy miniexpo is, amelyen a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobilon.

Mindhárom nap szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup workshop és networking eseményen.

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Mobil Weekendre, nekik rendezik szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt kipróbálhatóak lesznek az idei év legnagyobb konzolos, PC-s és mobil játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Mindemellett a játékosok részt vehetnek egy teljesen egyedi versenyben is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű Vaio 3D notebookot!

A rendezvényre azoknak is érdemes ellátogatni, akik nem csak fejlesztőként vagy versenyzőként kíváncsiak a mobiltechnológia legfrissebb újdonságaira. Az esemény színes programválasztékot kínál a nagyközönség és a szakmai érdeklődők számára is.

Jegyvásárlás és további infó a Mobil Weekendről a linkre kattintva érhető el.