Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Művészet a lábunk alatt?

Hihetetlen, de a világon sok helyen még arra is figyelnek, hogy a városképbe illő, már-már művészi csatornafedelek fedjék a lejáratokat. Magával ragadó iparművészet a sétálóutcákban, közvetlenül a talpunk alatt.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Földi édenkertek

Tovább


Horrorpad a parkban

Amikor megláttam ezt a padot, mintha egy B-kategóriás horrorfilm díszletei közé csöppentem volna. Azután megpillantottam a pad alatt a perselyt, és egyből az jutott az eszembe, hogy a csőd szélén álló önkormányzatok már mindent bevetnek, hogy az utolsó fillért is kihúzzák a polgárok zsebéből. De végül kiderült ez a pad csupán műtárgy, Fabian Brunsing alkotása. Azért kíváncsi lennék a művész lelkivilágára is.

Tovább


Vérciki történet

Az alábbi történet nem a sajátom, a neten találtam. A fotó 10 dollár. A jogokról lemondás díjtalan. De ez az érzés megfizethetetlen.

"Egyszer régen készítettem ezt a képet, ahogy egy pár áll a sziklás hegy ormán…"

Tovább


A kert művészei: Állatkert sövényből

Tovább


Féreg a szemében - megdöbbentő videó

Különböző forrásokból már hallhattunk arról, hogy trópusi országokban olyan egzotikus férgek is élnek, amelyek például a szemgolyóban tenyésznek. Ezen a felvételen egy szerencsétlen béka látható, amelynek szemében akkora féreg tekereg, hogy szabad szemmel is jól látható.

Csatlakozz  a több mint négyezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via Youtube)

Tovább


A természet csodái: Jéggömbök a tengerparton

A természet furcsa szeszélye nyomán nagy ritkán jéggömbök boríthatnak egy-egy tengerpartot.

Nem véletlenül írtam hógolyók helyett jéggömböket. A hógolyókat az emberek gyúrják, ezeket pedig a szél és a víz. Valamint nem csak hóból állnak, hanem megfagyott vizes hóból.

Tovább


A világ csodái: az Antilop-kanyon

Egy rövid völgy Arizonában, amelyet szavakkal lehetetlen leírni. Ezt a helyet Manitou őrült jókedvében teremthette.

Tovább


Bicikliző robot

A számunkra olyan természetes és hétköznapi mozgások, mint a járás, ugrálás, lépcsőzés, sőt önmagában véve már az állás is elképesztően bonyolult folyamat a valóságban. Az agynak az érzékszerveknek, valamint csontok, izmok, és inak tucatjainak tökéletes együttműködése szükséges, amely rendkívül gyorsan és különlegesen finoman történik. Ezért tanuljuk meg olyan nehezen. Ahogy a kerékpározást is.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog