Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Golyóálló kanapé

Annak idején mindig röhögtem, ha filmben a szereplők a lövöldözés közben egy fotel vagy kanapé mögé bújtak. De ennek a bútornak a tervezője komolyan vette, amit a filmekben látott. Elkészítették a világ első golyóálló kanapéját.

Tovább


Ne adj ki idegennek házat

Ez az angol házaspár Gosberton városkában adja bérbe négy hálószobás házát. Legutolsó bérlője öt gyerekkel és 14 masztiff kutyával érkezett. Ez maradt utánuk a házban.

Tovább


Ez is a tengerpart

Érhetnek még meglepetések a parton.

Tovább


Erawan-vízesés

Nem kell feltétlenül óriásinak lennie egy vízesésnek, hogy lenyűgöző legyen. Jó példa erre Erawan-vízesés.

Tovább


Száz sárkány lift

Kínában a csodálatos Zhangjiajie Nemzeti Erdő Park nem csak természeti csodákkal büszkélkedik, hanem néhány technikai különlegességgel is: például a világ legmagasabb kültéri üvegliftje: a Száz Sárkány (Bailong) lift.

A szállodákban már megszokott üveglift itt nem egy épület, hanem egy függőleges sziklafal mellett áll.

Tovább


Ez mekkora ötlet: Lumigrid

Hiába van a bringánkon jó lámpa, a sötétben megbújnak az aszfalt egyenetlenségei, a kisebb nagyobb kátyúk. A Lumigrids egy LED projektor kerékpárosoknak. A Lumigrid egy négyzethálót vetít a földre. Sima úton a vonalak egyenesek, de a legkisebb szintbeli eltérés is megtöri a vonalakat, és jól láthatóan felhívja a figyelmet az egyenetlenséáekre. Lumigrids három módban működhet, a különböző hálóméret alkalmazkodik  a különböző helyzetekhez: normál (140x180mm), nagy sebességű módban (140x260mm), és a csapat mód (300x200mm).

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Tudod, hogy nem epret eszel?

Napi videó:   Puszta kézzel elkapni egy madarat

Napi fotó:  A kerekesszék nem lehet akadály

(via red-dot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Dupla szépség - Szivárvány a Viktória-vízesés felett

Tovább


Tolószék lebénult kutyának

Ez a szegény pásztorkutya lebénult a két hátsó lábára. Gazdája úgy döntött, nem fogja elaltatni, hanem épített neki egy gördülő hámot, egy személyre szabott kutya-tolószéket. Maximális tisztelet érte.

Tovább


Te melyikbe költöznél be?

Franciaország legszebb világítótornyai. Mennyi időre költöznél be: egy hétre, egy nyárra, egy életre?

Les Hauts - De Breat

Cordouan - Gironde

Tovább


Örökké égő tűz a vízesés alatt

Ritkán fordul elő olyan természeti csoda, ahol a tűz és víz békésen megfér egymás mellett.

New York állam legnyugatibb sarkában, az Erie-tótól alig tíz kilométerre található az alig harmincezres lakosú Orchard Park városa. Délre terül el a népszerű Chestnut Ridge park, amelyből tiszta időben a Niagaráig ellátni.


Nagyobb térképre váltás

Az USA egyik legnagyobb közparkja csaknem öt négyzetkilométeres. A park három dologról nevezetes: a gesztenye fákról, a sportolási lehetőségekről, és az örökké égő lángról.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog