Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tetovált motor

Az egyik legkülüönlegesebb kétkerekű, ami valaha az utakon gurult.

motor chopper tetoválás dizájn lengyel

Tovább


Rémisztő helyek: Babák szigete

Kevés olyan bizarr hely létezik a Földön, mint a Babák szigete. Az elhagyott helyen rémisztő, iszonyatos állapotban lévő babák lógnak a fákon bokrokon, kertéseken, és minden elképzelhető helyen. Mosolygó, piszkos, sérült, gyakran kéz vagy láb nélküli, félelmetes babák. A hely története nem kevésbé ijesztő.A világ érdekes Mexikó mexikóváros Babák szigete La Isla de Las Munecas hora rémisztő

Tovább


Karanténfestészet

Egyszerűen nem csitul a karanténfestészet-láz. A járvány alatt kitalált hobbi, a festmények élő reprodukálása nem csitul, újabb és újabb zseniális alkotások születnek. karanté festészet hobbi élőkép

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


A világ legjobb természetfotói

A World Nature Photography Awards fotóverseny 30 győztes fotója.

Tovább


Atombomba-haver

Ne rettegj az atomháborútól, barátkozz meg vele! Ez nem vicc: az amerikai kormány több mint fél évszázada komoly erőfeszítéseket tett ezért. A történet egyszerre tragikus és komikus. atombomba propaganda USA Las Vegas Show robbantáskísérlet

Tovább


Különleges hószobrok

A Japánra lecsapó hóvihar félméteres fehér bundával borított az ország jelentős részét. Egy szobrászművész kihasználta az alkalmat és hóemberek helyett különleges hószobrokat készített.

Tovább


Madrid hóba temetve

Madridról nem a hó szokott eszünkbe jutni, hanem a mediterrán nyár. Most a spanyol városra ötven éves rekorder hóvihar csapott le. Voltak olyan időszakok, amikor leállt az autóforgalom, a tömegközlekedés, az emberek csak gyalog jutottak el a munkahelyükre. De a többség inkább élvezi a helyzetet. Síelők és snowboardosok lepték el az utcákat, hóember építés, hatalmas hócsaták, még iglut és kutyaszánt is lehetett látni.

Tovább


Téli különlegességek

Amikor a hó valami furcsát épít.

Tovább


Amikor odakinn tényleg hideg van

A tél, ahogy mi nem tapasztaljuk meg.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog