Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akik letették szert

Elképesztő változáson esnek át azok, akiknek sikerül szakítaniuk az alkohol vagy drogfüggőségükkel. Három tucat kép, hogy nem lehetetlen és érdemes is abbahagyni.

Tovább


Ezt tényleg komolyan gondolták?

Hogy lehet ilyet csinálni egy házban? Egy ingatlanügynök gyűjteménye a rémes dizájnötletekről.Isten állatkertje ottho lakás dizájn rémes szörnyű ízléstelen belső

Tovább


Nem kell mindenhez Photoshop

Egy fotós nagyon egyszerű és mégis látványos eredményű trükkjei.A világ érdekes photoshop trükk manuális fotó

Tovább


14 dolog, ami elképzelhetetlen egy magyar tüntetésen

Hongkongban napok óta hatalmas tüntetések vannak a kiadatási törvény elfogadása ellen. Az első napokban még csak százezres tömegek voltak, de hamarosan a tiltakozók száma átlépte az egymilliós határt. Ma már kétmilliós tömeg követeli a törvény visszavonását. De Hongkongban egész más a kultúra, 14 olyan tény, ami szinte elképzelhetetlen lenne nálunk egy tüntetésen.A világ érdekes Hongkong tüntetés tiltakozás

Tovább


Színész, akit eddig még soha sem láttál

Egy genetikai betegségben szenvedő srác a horrorfilmek legnagyobb ismeretlen sztárja.A világ érdekes színész horror genetika betegség

Tovább


12 legkeményebb pia

Vannak, akik szerint férfias erőpróba, hogy ki tud többet enni, ki eszik csípősebb ételt, ki bírja jobban a piát, vagy ki bírja meginni az erősebb alkoholt. Valószínűleg az utóbbiak számára készülnek az extrémen magas alkoholtartalmú italok, már ha ezeket lehet még italnak nevezni.

A világ érdekes alkohol pia legerősebb

Clarke's Court Spicy Rum - 69% alkohol - Grenada.

Tovább


Hó a sivatagban

Szürreális látvány, amikor a természet két ellentétes véglete, a sivatag és a hó találkozik. Arizonáról és Új-Mexikóról mindenkinek csak a hőség, a hatalmas sziklaképződmények, a Grand kanyon, és a sivatagos táj jut az eszébe. De az ott élőket most hóval lepte meg a természet: Hóval borított sivatag, havas kaktuszok. Tucson környékén mindössze egy centiméter eset, de Los Alamos környékén mértek 50 centiméteres havat is. A világ érdekes Arizona Új-Mexikó sivatag hó

Tovább


Nagyvárosi rémálom

Hong Kong szigetéről köztudott, hogy a világ legzsúfoltabb városa, de el sem tudjuk képzelni, valójában ez mit jelent. Dietrich Herlan, brazil származású, de Hong Kongban élő fotós zseniális képei bemutatják az európai szemmel elképzelhetetlen zsúfoltságot, az egymáshoz tapadó, felhők közé kúszó lakótelepek ránk omló nyomasztó képét, az égbe szökő belső udvarok szürreális világát.

A világ érdekes Hong Kong város nyomasztó szürreális tömeg zsúfolt

Tovább


Photoshop varázsló

Egy igazi művész így használj a programot.A világ érdekes photoshop művész

Tovább


A valóság sokkal érdekesebb

Ez nem photshop, minden kép igazi.valóság photoshop

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog