Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gazdagság és jó ízlés

Ha ő lesz az elnök, be fogja aranyoztatni a Fehér Házat?A világ érdekes gazdagság jó ízlés Donald Trump apartman penthouse lakás arany

Tovább


Én és a kutyám

Igazi családtag, így minden kalandban benne van.

Kelly Lund Coloradoban él, igazi természetjáró. 2012-től társa Loki, a kutya. Fajtája bizonytalan, gazdája is csak északi farkasként hivatkozik rá, valószínűleg nem fajtatiszta Husky vagy malamut. Azóta mindenhova együtt mennek, és kalandjaikról fotó készül. Lokinak több ezer követője van a Facebookon és az instagramon.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Rémes ház

Ezt egy drogbáró építette, vagy állandó pornófilm forgatásra készült? A hat hálószobás ház a kaliforniai Glenndale-ben épült a nyolcvanas években, és tökéletes példája annak, amikor a pénz nem találkozik a jó ízléssel.

Tovább


Falak szegények és gazdagok között

A világban egyre nő a szakadék a szegények és a gazdagok között. Az emberiség lassan, egyre jobban kettéválik. Sokkal feltűnőbb ez a jelenség, ahol nagyobb a népsűrűség. Ezek a felvételek Mexikóban készültek, ahol mindössze egy fal választja el a lakóparkokat a nyomortelepektől. Mintha két össze nem illő képet raktak volna egymás mellé. A képeket nem módosították, nekünk kellene változtatnunk a világon.

Tovább


Amikor egész utcák robbannak fel

"Tűz lövellt fel (a csatornából), a csatornafedőket az égbe repítve. Rémisztő volt" - mondta egy szemtanú. A lángok mintegy kilenc méteres magasságba csaptak fel.

Tovább


Így kerül a gazella a fára

Nem jókedvéből jut fel a gazella a fára. A nőstény leopárd viszi fel a zsákmányát. Itt helyezi biztonságba a többi ragadozó elől, mielőtt párjával hozzálát az ebédhez. Megdöbbentő erejű és ügyességű ragadozó. A lélegzetelállító fotók Tanzániában, a Szerengeti nemzeti parkban készültek. A szerencsés fotós Archna Singh,egy amatőr Új-Delhiből.

Tovább


Csodaszarvas Finnországban

Mint a népmesékben: az agancsok világítanak a sötétben.

Különleges rénszarvasok bukkantak fel Finnországban: az állatok agancsa vagy szőre szinte világít a ráeső fényben. De nem a mítoszok elevenedtek meg. 

Lappföldi pásztorok permetezik be a rénszarvasokat speciális festékkel. A festék nem valami divathóbort, így szeretnék megakadályozni, hogy az állatok autóbaleseteket szenvedjenek. Az állatok az autólámpák fényében jól látszanak, és így elkerülhető a baleset. A Rénszarvastenyésztők szövetségének adatai szerint minden évben kb. 4000 rénszarvas hal meg közlekedési balesetekben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Apple iCup

Napi videó:   A mosómedve is szereti a buborékfóliát

Napi fotó:  Közös napozás

Macskaőrség:   Heti macskás gyűjtemény

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csúszda a disznóknak

Egy holland gazda az állattenyésztő telepén a disznóknak beállított egy csúszdát. A malacok örömmel csúszdáznak le rajta, és érkeznek meg a híg sárba.

Tovább


Tolószék lebénult kutyának

Ez a szegény pásztorkutya lebénult a két hátsó lábára. Gazdája úgy döntött, nem fogja elaltatni, hanem épített neki egy gördülő hámot, egy személyre szabott kutya-tolószéket. Maximális tisztelet érte.

Tovább


A leggazdagabb falu vett egy felhőkarcolót

Egy kínai faluban felépítettek egy 328 méter magas felhőkarcolót, amely magasabb, mint a párizsi Eiffel-torony vagy a New York-i Chrysler Building. Ráadásul egy egytonnás aranybivalyt is lehet simogatni. Egy épületben és településben a modern Kína minden ellentmondása.

A kelet-kínai Csiangszu tartomány Huahszi nevű szocialista mintafalujában 3 milliárd jüanért (102 milliárd forint) épített, 74 emeletes épület a világ 15. legmagasabb toronyháza. A felhőkarcoló csaknem 200 ezer négyzetméterrel növeli meg a rendelkezésre álló területet, az építmény kínai neve, Cengti (Zengdi, a terület megnövelése) is erre utal.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog