Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Traktorral állt bosszút a rendőrökön

Nem csak kies hazánkban vannak piás traktorosok, akik rendőrautókat törnek. Az Egyesült Államokban ezt még sokkal profibban űzik. A 34 éves amerikai polgárőr, Roger Pion, miután a rendőrség a múlt hónapban letartóztatta, megmutatta a döntés feletti rosszallását. Vélhetően erősen befolyásolt állapotban teljesen tönkretett hét rendőrségi járőrautót. 15 tonnás traktorával behajtott a rendőrségi parkolóba, és kilapította a helyi erők autóflottájának háromnegyedét. Most azonban a rendőrség súlyos rosszallásával kell szembenéznie.

Tovább


Medence az autóban

Könnyű nyári szórakozás, avagy autós sufnituning távol-keleti módra. Nem tökéletes, vigyázni kell a kanyarban, mert magasan van a súlypontja. de legalább nem nyafognak a gyerekek, hogy "mikorérünkodaaaaaaaaaaa"

Tovább


Luxus vadkemping

Elvágyódsz a vad természetbe? Vonz a kaland, a civilizációtól távoli vad vidék? De mégsem akarsz lemondani a kényelemről. Akkor ez a neked való járgány:

Tovább


Miért ne szállíts festéket autóval

Ez a jobb sorsra érdemes dél-afrikai család a nagy festésre készülve bevásárolt. Csekély hét liter festéket helyeztek el hátul, majd elindultak hazafelé. Azonban a kereszteződésben sikerült egy másik autóval összeütközni. Az ütközés miatt viszonylag kevés kár keletkezett, de az önbecsülésük súlyos csorbát szenvedett.

Tovább


Láttál már ilyen járgányokat?

Egy letűnt kor elképesztő járművei.

Tovább


Elfelejtett autótemető

Kísérteties autóroncsok, amelyeket már évtizedek óta elfelejtettek, és a természet is elrejtette a szemünk elől. A hely hangulata olyan, mintha Stephen King írta volna a Gyűrűk urát.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Különös járgányok a hőskorban

Amióta az első autókat megépítették, azóta törik a fejüket a mérnökök és feltalálók, milyen egyéb célokra is lehetne használni a "lónélküli szekereket". A 80-100 évvel ezelőtt élt embereknek sem volt rosszabb a fantáziájuk, mint a maiaknak, ők is képesek voltak különleges, sőt egyenesen extrém járgányokat építeni. Ezekből sem lett semmi, legtöbből semmisem maradt, de fényképeken fennmaradt az emlékük.

Tovább


Legfantasztikusabb autófestés

Valahol Oroszországban fényképezték le ezt a Lexust. A fantasztikus itt most szó szerint érthető, mert egy komplett fantasy világot festett a művész az autó karosszériájára. Ez a fajta művészet nagyon népszerű lenne az autósok körében, de csak kevesen engedhetnek meg maguknak egy ilyen drága alkotást. Ez a festmény, ha megrendelésre készült, milliókba kerülhetett. Ezzel rendesen megemelte az autója értékét.

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog