Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repülő emberek New York felett

Néhány őrült repülőmodellező távírányítású, ember formájú repülő eszközöket készített. New York egyik közparkjából indították a masinákat. Az illúzió tökéletes: három Suparman száguld New York felett. A videót két nap alatt több mint hárommillióan nézték meg.

Tovább


Elhagyott szuperkocsik

Dubai az álmok és a gazdagság földje. De a válság ott sem kímélte a vállalkozókat. A korábbi sikerek és gazdagság után sok vállalkozás csődölt be, gyakran tetemes adósságokat összegyűjtve. Ám az Emirátus törvényei kemények: az adós ha nem fizet, gyorsan börtönben találja magát hosszú időre.

Ezek után nem csoda, hogy a becsődölt vállalkozók, miután nem tudták finanszírozni korábbi luxus életvitelüket, tetemes adósságokkal és hitelekkel a nyakukban, a börtön helyett a menekülést választották. Kihajtottak a repülőtérre, és mindent maguk mögött hagyva gépre szálltak. Ezért állt elő az a számunkra képtelen helyzet, hogy dubai repülőterének parkolójában és a környező utcákban százszámra találhatóak elhagyott luxusautók.

Korábbi gondosan óvott fényezésüket már kikezdte a nap, ellepte azokat a por, a szemét, és a graffiti. Bármerre nézünk, elhagyott Porsche, Mercedes, Bentley, Ferrari, de még Lamborgini is.

Számunkra a legmeglepőbb, hogy a legtöbb járműben még az indítókulcs is benne maradt. A szigorú törvények mellett senki sem kockáztatja meg, hogy elvigyen egy idegen járművet. Egy 2010-es számlálás után mintegy 3000-re becsülték az elhagyott autók számát.

Tovább


A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


Ilyen csak Afrikában van

Tovább


Vérciki történet

Az alábbi történet nem a sajátom, a neten találtam. A fotó 10 dollár. A jogokról lemondás díjtalan. De ez az érzés megfizethetetlen.

"Egyszer régen készítettem ezt a képet, ahogy egy pár áll a sziklás hegy ormán…"

Tovább


Egyszerűen állati

Lehet, hogy már januárban elkészült az év reklámja? Bármit is mondanék erről előre, csak lelőném a poént. Ezt látni kell.

Csatlakozz a több mint ötezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó: Remek szögből exponálva

Ezt láttad már?

A legjobb szexi reklámfimek

Gabonakör helyett reklám

Kutyapiszok-lámpa

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Az elképzelhetetlen Bollywood

Éneklő Terminator, táncoló Superman, és minden, amit Hollywoodból el lehet lopni, és musicallé konvertálni. Természetesen szigorúan indiai minőségben. A világ legszúrósabb pillantásai, legmókásabb üldözései, és legröhejesebb verekedései. Avagy így lopnak Bollywoodban:

Michael Jackson Thriller:


Tovább


Legszerencsésebb emberek: Charles Joughin


Elegánsan belépett a jeges vízbe a süllyedő hajóról.

Charles Joughin a Titanicon utazó több ezer közül a 10 leghíresebb között van. Az ő túlélése a hajózás történetének egyik leghihetetlenebb megmenekülése.

Tovább


Csirkenövesztés petri-csészében

Az interneten terjed egy fotósorozat, amely szerint sikerült petri-csészében a tojásból kiscsirkét csinálni. A hír természetesen nem igaz, pusztán azért, mert különben a világ összes tudományos hírforrása csak erről beszélne. Valójában itt - legalábbis az én véleményem szerint - egy igen érdekes és trükkös fotósorozat látható.
Mindenki ismeri a baromfi-embriólét kezdő- és végpontját, vagyis a tojás és a csibe állapotot. De a nagyjából 21 nap alatt lejátszódó folyamatról az embereknek vajmi kevés információjuk van. Ez a fotósorozat bemutatja az embrió növekedését napról-napra. Sajnos üveghéjú tojásokkal nem rendelkezünk, ezért a bemutatásra más módszert kellett kitalálni.
A fotókon valószínűleg 19 darab, héjától megfosztott, és petri-csészébe rakott különböző embrió látható. A normál keltetés során nap-nap után vettek egy tojást, eltávolították a héját, és elkészült a fotó.
A félretájékoztatás ellenére a sorozat lenyűgöző. Bepillantás enged a természet azon titkainak egyikébe, amelyről korábban fogalmunk sem volt.

Tovább


Facebookon kémkedő szülők

A szülőket egyre nagyobb aggodalommal tölti el a Facebook. A régi szép időkben legalább ismerte a gyerek barátjait, becsöngettek, együtt mentek el valahova, legalább látásból tudta ki-kicsoda. A hírekből úgy tudja, mindenféle történhet a gyerekkel az interneten, hallja, hogy hányszáz barátja van, akikről semmit sem tud. Ezért sokan úgy döntenek, kémkednek a gyerek után a Facebookon.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog