Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legrémisztőbb vagy a legizgalmasabb?

Egy állatkert, ahol igazi nagymacskákat lehet simogatni.

Milyen érzés lehet egy tigrist vagy egy oroszlánt megsimogatni? Megtudhatod, ha elmész Argentínába, és meglátogatod a világ legrémisztőbb, vagy éppen legizgalmasabb állatkertjét.

Tovább


Legdurvább mozis átalakulások

Tovább


Aki együtt úszik a nagy fehér cápával

Ocean Ramsey, 27 éves modell és környezetvédelmi aktivista megtette a lehetetlent: együtt úszott a nagy fehér cápával, mindenféle védőfelszerelés nélkül. A felvételei lélegzetállítóak: egyszerre rémületesek, és gyönyörűek. Olyan dolgokat tesz meg vele, mint eddig csak delfinnel láttunk.

Tovább


Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Ügyes erotika, ami nem is az

Ezek a képek erotikusak, vagy nem? Döntse el mindenki saját maga.

Tovább


Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


Legszexisebb estélyi ruha

Ennél izgalmasabb, és szexibb estélyi ruhát már nehéz lesz kitalálni. Lauren Pope, az angol valóságshow-sztár viselte ezt a könnyed vörös darabot egy londoni filmpremieren. Extravagáns, feszegeti a határokat, mégsem közönséges. De tény, nem mindegy, hogy milyen alakú hölgy viseli. Hogy mi tartja a helyén...

Tovább


Legrosszabb börtönből luxusszálloda

Hollandia legrosszabb hírű börtönéből luxusszálloda lett. A Het Arresthuis közel százötven éven át szolgált börtönként, míg 2007-ben el nem költöztették az utolsó rabot is. Az épületet megvásárolták, felújították, és exkluzív szálloda lett belőle. Nem az a most divatos, megőrizzük a börtönérzést, hogy egy-két éjszakát itt borzongjanak a vendégek, hanem igazi luxust kap, aki itt tölt néhány éjszakát. Persze lehet rabruhában bulizni, a rácsok és a zárkaajtók is megvannak még, de minden más. Minden nagyon más. Azt hiszem, nem ilyen cellákra és konyhára emlékeznek a hajdani lakók. Egy éjszakára egy kétágyas szoba 140-220 euró.

Tovább


Jegesmedve a fogorvosnál

Borisz, a jegesmedve egy mexikói cirkuszban tengette életét, amíg állatvédők ki nem mentették onnan. Az elhanyagolt jószágnak sok fájdalmat okozhattak szuvas fogai, ezért egyik első útja a fogorvoshoz vezetett. A rutinos állatorvosi csapatnak sem volt könnyű a dolga ekkora agyarakon gyökérkezelést csinálni Gondolom a társaság fele azt számolgatta magában, hogy jól számolták-e ki az altató mennyiségét. Mindenesetre érdemes megnézni a nővérke kezét az állat mancsa mellett.

Tovább


Szibériában más télen a munka

Egy bányában egy pillanatra sem áll meg a munka a nap 24 órájában, az év 365 napján. Ez Szibériában sokkal szigorúbban hangzik, ahol nem ritka a -30, -40, sőt, a -50 fok sem. Ha ehhez még viharos szél is járul, próbára teszi az ember és technika tűrőképességét. Ezt még elképzelni sem tudjuk igazán.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog